БНР – партньор на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ

БНР – партньор на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ

БНР – партньор на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ

Няма коментари за БНР – партньор на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ

Зелената благотворителна кампания КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ печели нови и нови приятели всеки ден! Все повече хора и институции припознават каузата на Капачко за своя и застават зад нея и това ни доставя страхотна радост, защото нали помните думите на Мечо Пух „Колкото повече – толкова повече“!

Контейнер за пластмасови капачки в БНРБроени дни преди празниците Българското Национално Радио стана официален партньор на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ. Инициативата дойде от тяхна страна и ние сме щастливи да имаме националното радио за свой партньор в тази толкова благородна кауза – да помагаме на децата, лишени от родителака грижа, но и при опазване на околната среда в България. Радваме се и да виждаме два големи специално поставени контейнера за събиране на пластмасови капачки още на входа и при кафенето в сградата на БНР. Вече всеки служител или посетител може да носи своите пластмасови капачки за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ и да ги пуска там. Има и информационни табели и стикери за кампанията, което, в унисон с една от задачите на радиото – да информира, допълва картината до съвършенство.

При гостуването си в предаването „А сега накъде?“ с Петра Талева по програма „Христо Ботев“ на БНР, Ива Колева разказа за предстоящата на 21 декември коледна работилница за деца „Коледа от капачки“. Водещата с инстински интерес искаше да разбере още повече за целите и смисъла на кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ, която нарича точно „еко-добротворство“. „За какво може да послужи малката пластмасова капачка след употреба? Привидно за нищо. Но, ако вместо в кошчето за смет,  влезе „в действие”, ще извърши чудеса от добрини.“ каза още водещата Петра Талева.

Ако и вие искате да бъдете част от завладяващата вълна доброта на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ, пишете ни на info@ideainaction.net!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top