Дарение от календари за Службата за домашен социален патронаж в гр. Пловдив

Дарение от календари за Службата за домашен социален патронаж в гр. Пловдив

Няма коментари за Дарение от календари за Службата за домашен социален патронаж в гр. Пловдив

Месецът вече е март. Това е последният месец от първото тримесечие на годината. За добрите идеи обаче няма краен срок! С голяма радост искам да споделя за последните предадени календари в гр. Пловдив в Службата за домашен социален патронаж.

Миналият петък – на 18- ти март лично предадох на г-жа Араланова (гл. счетоводител на СДСП – гр. Пловдив) календарите, които бяха дарени в последния етап от идеята в действие „От календар – ДАР“. Това бяха около 50 броя стенни календари, а така също и около 200 броя джобни календарчета и още настолни календари и тип пирамида. Службата за социален домашен патронаж в гр. Пловдив се намира на ул. „Звезда“ 16А в кв. Хр. Смирненски в Пловдив. Понеже управителката – г-жа Смиленова беше в болнични, прие ме изключително радушно и с голяма усмивка г-жа Араланова. Тя веднага ми помогна да оставя донесените дарени календари и още докато й показвах календарите и й разказвах за идеята, тя повтаряше, че хората, за които се грижат от службата, много ще се зарадват. Много искаше да намерим някой хубав календар за ветераните – летци и когато й показах календарите, дарени от авиобазата в с. Граф Игнатиево, тя беше толкова щастлива, като си представяше вече радостта по лицата им.

Докато оформяше свидетелството за дарение, г-жа Араланова си пожела да има повече хора като мен (като нас) с още повече такива идеи. Благодари чрез мен и на всички дарители за това, че допринасяме за радостта на старите хора, за които те се грижат.

Отново усетих топлината от страхотното чувство на радост, което изпитах и при предишните дарения от идеята в действие „От календар – ДАР“.

Благодаря на всички заедно и на всеки поотделно за това, че заедно направихме толкова много хора щастливи и ги накарахме да се усмихнат!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top