Една седмица = два пъти повече

Една седмица = два пъти повече

Една седмица = два пъти повече

Няма коментари за Една седмица = два пъти повече

Математиката никога не е била моята страст, но затова пък обичам да броя, да пресмятам и да разпределям. От последния път, когато публикувах актуалната информация относно бройката на събраните календари, всяка вечер се прибирам с нови попълнения. Помислих си, че е време да дам последна междинна бройка до момента, нали?

Преди да обявя събраните до днес календари, искам да благодаря на всички, които се включиха до момента и на ентусиастите, които продължават да събират. До сега в събирането на календари за дарение по инициативата „От календар – ДАР“ – 2012 година се включиха над 30 човека, което е страхотно! Много от тях са научили от свои приятели, колеги или просто са прочели информацията в блога, тази на стената на събитието във facebook или публикацията в printguide.info .

Искам и да споделя, че в събирането се включи и младежката организация на Българския червен кръст в гр. Пловдив, които се активираха моментално, след като научиха за идеята в действие. Благодаря им предварително за ентуасиазма, който вече влагат в събирането на календарите за възрастните хора от домовете.

И така, време е да споделя малко цифри! Последното преброяване от преди малко показа резултат около 100 стенни и настолни календари и 300 джобни календарчета.

Това не е ли повод за радост, а? Повод си е! И още как! Очаквам още календари и се вълнувам всеки път, когато някой ми пише, че е събрал още; че е казал на някого за това или че иска да се видим, за да ми даде календари….

Повярвайте ми, чувството е неописуемо!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top