Ето ги първите календари!

Ето ги първите календари!

Ето ги първите календари!

Няма коментари за Ето ги първите календари!

Тези дни имам усещането, че съм като подобрен вариант на акумулираща печка. Постоянно се зареждам и отделям положителна енергия!

Около мен има само хора, които се усмихват и отварят сърцата си за другите!

Вярвам, че това не е заради наближаващите празници. Всъщност, знам, че не е така, понеже това е постоянно явление цяла година!

А сега още повече, като започнах да събирам календари за 2013 година, които ще бъдат дарени в домове за стари хора в България за трети пореден път!

Първите календари дойдоха някак неочаквано, като се заприказвах с моя позната. Тя извади от чантата си няколко джобни календарчета и ми ги подаде – за бабите и дядовците. И така вече имам събрани от различни хора и организации около 100 джобни календарчета и още около 20 стенни календари.

Добро начало, бих казала! Винаги започва така и после прераства във вълна от дарения, колети и торби. И това само ме радва, защото вече знам първите 3 дома за стари хора, които ще получат календари и където ще накараме заедно хората, които не живеят с децата и внуците си с календаро за Новата година.

Това са домовете до момента:

  • Дом за стари хора в село Гърчиново, общ. Опака, обл. Търговище
  • Дом за стари хора „Ела“, гр. Велинград
  • Дом за стари хора с физически увреждания в село Столът, общ. Севлиево

Толкова се радвам, че не мога да спра да се усмихвам! А искам да помогнем заедно на тези около 200 възрастни хора да се усмихват всеки ден от годината, която вече хлопа на вратата! Куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000 и този път ще бъде моят посланик с голямо сърце, който ще разнесе опакована радост до възрастните хора в домовете.

Радвам се, че мога да обявя и още един адрес в София, където можете да носите календари. Благодаря за възможността!

Това е най-новият копирен център Мания с адрес: Копирен център Мания 6 на ул. “Триадица” 4, точно на гърба на Министерски съвет.

Другият адрес, където можете предавате на място, но и да изпращате календари с куриер или по пощата е вече познатият адрес на

Мания Дизайн Студио, Бизнес център МАНИЯ, ЖК Студентски град, ул. „Йордан Йосифов“ 4, ет. 2

Крайният срок за събирането на календарите е 10.01.2013 година.

Благодаря на всички предварително!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top