Идея в действие в село Драгижево

Идея в действие в село Драгижево

Идея в действие в село Драгижево

Няма коментари за Идея в действие в село Драгижево

През месец април тази година НЧ „Развитие – 1894“ в с. Драгижево, община Лясковец, обл. Велико Търново стана получател на дарение от книги и списания по инициативата ни „Новият дом на старите книги“. Заедно зарадвахме читателите с нови заглавия и то не само за българите, но и за англичаните, които живеят в селото.

Ето какво ни пише госпожа Йорданка Димитрова – уредник на библиотеката към читалището: „Изготвих малък щанд, който в рамките на 10 дни ще представи Вашата благородна инициатива сред нашите читатели и посетители в читалището. От името на Настоятелството на НЧ „Развитие-1894″,  с. Драгижево Ви благодарим за възможността да предоставим заглавия, липсващи във фонда на библиотеката както на жителите така и на гостите на село Драгижево.“Шанд, представящ Идея в действие в село Драгижево

Искрено се радваме, че можем да доставяме радост на хората в България, които обичат да четат и да пазят българското за поколенията!

Това е целта на „Новият дом на старите книги“ и благодарим на всички наши дарители за това, че ни помагат в това начинание!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top