Има време за още!

Има време за още!

Няма коментари за Има време за още!

Модерно е да се говори за това – има ли време, няма ли време! В този ред на “модерни” мисли аз искам да кажа на всички желаещи да даряват още календари – ИМА ОЩЕ ВРЕМЕ…

Днес, след като говорих с директора на дома за стари хора в гр. Пловдив – г-н Христев, бях заредена с нова доза ентусиазъм. Той с голяма радост прегърна идеята и беше убеден, че календарите, които имаме намерение да дарим за домуващите, ще постигнат целта си да стоплят сърцата на възрастните хора.

И така още веднъж припомням, че всеки, който има желание, има и възможност да се включи в дарението за дома в Пловдив до 22. февруари.

В дома в Пловдив има 200 възрастни хора, настанени в 130 стаи. Има и отделение за лежащи хора. Самият директор подчерта, че дори да не се съберат достатъчно бройки за всяка стая, то дарението ще се разпредели по най-добрия начин в полза на домуващите. Хората биха се зарадвали и на джобни календарчета, на тефтерчета или химикали. Нищо не ни пречи да обогатим идеята “От календар – ДАР” с други подобни рекламни материали, които бихме отделили за тях! Важно е да постигнем целта. А в това нямам съмнение!

Има още време! Хайде да го използваме!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top