Изпратена радост

Изпратена радост

Изпратена радост

Няма коментари за Изпратена радост

31.01., вторник. Днес не мога да си подредя мислите от радост! Време е да съобщя, как завърши една идея в действие, в която тази година се включиха много повече хора от 2011. „От календар – ДАР“ – 2012 година днес замина по четирите си предназначения в страната! И това ако не е добра новина, здраве му кажи!

След крайното преброяване мога само с широка усмивка и развълнувано сърце да споделя, че тази година само в София бяха събрани около 250 стенни календари, над 600 джобни календарчета и още около 100 настолни календари. Ако за 2011 се включиха около 15 човека, то сега дарителите са над 50 – мои роднини, приятели, колеги, познати и непознати (ако мога да нарека непознати хора с големи сърца).

Инициативата беше обявена в моя блог, чрез специално събитие във facebook и в www.printguide.info. Този път откликнаха и няколко печатници, една от които печатница BULGED. Нямам подходящи думи да благодаря на всички, които дариха без да има значение от бройка! Страхотно е, че ви има!

И така 4 пакети днес бяха взети от служител на куриерска фирма ЕВРОПЪТ, за да бъдат доставени в домовете за стари хора в гр. Велинград, с. Гърчиново – обл. Търговище, с. Падеш – обл. Благоевград и с. Хайредин – обл. Враца. Общо над 200 домуващи и персоналът, който се грижи за всекидневните им нужди, ще бъдат докоснати от идеята тази година.

Трябва да кажа, че календарите от Пловдив ще отпътуват за дом за стари хора в Пловдивска област. Те не заминаха днес, понеже в Пловдив има още календари за събиране, което само може да ме/ ни радва.

Мисля за продължение, така че не изхвърляйте календарите, които бихте искали да дарите, но не сте успели до 27. януари. Следват подробности…

Но за днес радостта ми е пълна, опакована и изпратена в четири посоки в България, за да достигне до сърцата на възрастните хора в домовете! Благодарение на всички нас!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top