Подкрепи ни

Ето няколко идеи, как бихте могли да помогнете на ИДЕЯ в ДЕЙСТВИЕ!

ДАРИ МЯСТО

Имате свободно място – офис, склад или удобно помещение, което можете да ни предоставите за ползване безвъзмездно, за да се срещаме с дарители, доброволци и да обработваме даренията; или пък искате да станете пункт за събиране дарения – пластмасови капачки, материали за творчество, книги и др.; имате място в колата, когато пътувате и можете да пренесете дарения от един град до друг;   можете да ни снабдявате с празни кашони или да отпечатвате рекламни материали за кампаниите ни.

ДАРИ СРЕДСТВА

Ако харесвате това, което правим и решите да ни подкрепите  в реализацията, можете да го направите и като дарите сума, каквато Вие прецените:

чрез БАНКОВ ПРЕВОД

Титуляр на сметката: “ Фондация „Идея в действие“
Булстат: 176477884
Банкова сметка: BG74RZBB91551003500697
Банков код: RZBBBGSF
Основание: Дарение за фондация „Идея в действие“
Банка: Райфайзенбанк България АД

през СИСТЕМАТА НА ePAY.bg

Описание Сума
Направи дарение BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

или стани МЕСЕЧЕН ДАРИТЕЛ

Във всяка банка в която имате сметка, имате възможност чрез директен дебит на посочена от вас сума (1, 2, 5, 10… лв) да се превеждат месечно по сметката на фондацията. Така както може да се плаща интернет, телефон, кабелна и т.н. Достатъчно е да отидете в банката, да попълните заявление подобно на това ТУК и така, ще станете наш месечен дарител.

DIREKTEN-DEBIT

Готови сме да издадем свидетелство за дарение на всеки от Вас, който ни е подал ръка по този начин. Заявете го на info@ideainaction.net

ДАРИ ВРЕМЕ

Имате желание да станете доброволец на ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ, но се притеснявате, че не знаете как? Не се колебайте – пишете ни, разкажете ни за себе си и какво обичате и можете да правите. Пишете ни и в коя инициатива или кампания желаете да ни помогнете като доброволец.

ВКЛЮЧИ СЕ В ИНИЦИАТИВА:

Интересно ли ти е кои са актуалните ни инициативи и кампании? Виж тук:

Капачки в дейтвие
Събиране на пластмасови капачки с цел покупка на електро уреди за детски домове.

На картата с ПУНКТОВЕ ЗА ДАРЕНИЯ на пластмасови капачки за кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ можеш да намериш най-удобния за теб пункт.

От сърце – до сърце
Това е инициатива без повод. Събираме материали и различни ученически или канцеларски пособия за деца в домовете за деца, лишени от родителска грижа и деца с увреждания и специални образователни потребности. Чрез творчеството помагаме на децата да виждат света около себе си с усмивка.

НЕАКТУАЛНИ ИНИЦИАТИВИ към настоящия момент

Новият дом на старите книги
целогодишна инициатива за събиране на книги и списания и даряването им на читалища в малки населени места

От календар – ДАР
събиране на календари за актуалната година и даряването им в домове за стари хора

Мартеничка направи – от сърце я подари
изработване на мартеници за деца и възрастни хора в неравностойно положение

 

Карта с вече РЕАЛИЗИРАНИ ДАРЕНИЯ

Ако предпочитате да изпратите дарението си по пощата или с куриер, непременно ни пишете преди това, за да уточним адрес за доставка.

Благодарим Ви от сърце!

70 коментари

 1. Antoaneta Ivanova  - януари 21, 2014 - 09:47

  Здравейте,пишем ви отДобрич имаме много събрани капачки и продължаваме да събираме ,тъй като работя в казино.Също така разполагам с място и мога да стана временен пункт за събирането им за нашия град.Моля да ми пишете как мога да го направя на toni_hr_iv@abv.bg Благодаря ви предварително с уважение Тони.

  • Ива Колева
   Ива Колева  - януари 30, 2014 - 13:35

   Здравейте, прекрасно е, че и в Добрич събирате за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ! Моля да ни дадете координати, за да обявим и жителите на Добри и региона да оставят своите капачки при вас. Можем да извозваме капачките с куриер. Благодарим за подкрепата! Страхотни сте!

 2. Ани стефанова  - февруари 8, 2014 - 13:14

  Бих могла да изпратя книги до някое читалище по пощата, но ми е нужен адрес. Очаквам Ви на yuyam@abv.bg. Благодаря за всичкия Ви ентусиазъм. С уважение АНИ СТЕФАНОВА

  • Ива Колева
   Ива Колева  - март 10, 2014 - 20:27

   Ани, инициативата „Новият дом на старите книги“ има процедура, по която работи. По-добре е книгите да бъдат изпратени до нас, за да ги обработим. За момента обаче, колкото и да ми е трудно, трябва да кажа, че сме спрели да приемаме книги, защото имаме логистичен проблем. Ще ти пишем пак, когато започнем отново. Ива

 3. Изабела Трайкова  - март 13, 2014 - 08:55

  Здравейте =)
  Аз съм от София и ме интересува, къде мога да предам събраните от мен и колегите ми капачки?
  Благодаря и Успех =)

 4. Весела Йовева  - март 24, 2014 - 16:36

  Здравейте! Тече ли все още кампанията? Аз работя в детска градина в София и ползваме много пластмасови шишета и съответно капачките им :)
  Къде бихме могли да доставим капачките?

  • Ива Колева
   Ива Колева  - март 26, 2014 - 18:15

   Здравей, Весела! Кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ е безсрочна активна кампания и се радваме, че искаш да ни подкрепиш! Ето карта на пунктовете ни в София и страната, за да можеш да избереш най-близкия и удобен за местоположението на детската градина! https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=znkKKLQPr5-g.kPuhp3CYmC1c

 5. Gergana Arnaudova  - април 26, 2014 - 15:57

  Здравейте! Много ми харесват всички ваши инициативи и се запалих да си събирам капачките, само че не знам дали в Стара Загора работите с някого и къде могат да се предават събраните капачки. За съжаление до сега никъде не съм виждала вашето лого из града, но се надявам в скоро време и това да стане. :) Имате прекрасни идеи и желая на целия ви екип да продължавате все така да помагате и в бъдеще! :)

 6. Галя Ковачева  - юни 12, 2014 - 12:36

  Здравейте! Пиша ви от едно малко село в Родопа планина – Дрангово. Поздравления за чудесните идеи. Съвсем наскоро разбрах от моя позната за идеята Капачки в действие. Работя като учителка и подхвърлих на учениците си, мислейки, че ще приемат това като шега. Те обаче са толкова ентусиазирани и само за два дни събраха цяла торба с капачки. Искаме да се регистрираме и да получим стикери. Очаквам отговор на kova4eva_03@abv.bg

 7. Жулиета Генева  - юни 19, 2014 - 11:55

  Здравейте от Хасково! Тук също събираме имаме едно магазинче в центъра на града огранизирала съм редовните клиенти и колеги наоколо да носят капачки много ще се радвам ако ни снабдите с едно стикерче, за да може повече хора да разберат, предполагам че трябва да ги носим до Д.град !!! И ако може да ни кажете до кога ще бъде кампанията да знаем кога да предаваме капачките!

 8. Любка Здравчева  - юни 26, 2014 - 14:26

  Здравейте! Поздравявам ви за идеите, които имате и реализирате. Аз съм от Пловдив и сме събрали доста капачки и продължаваме да събираме, но пунктовете, които са в Пловдив са ми доста неудобни. Имаме магазинче и доста съседи подкрепят идеята – възможно ли е да ги събираме тук на място. Чакам някаква информация.

 9. Гинка С. Василева  - юни 28, 2014 - 10:42

  Здравейте!
  Поздравявам Ви за идеите, много ми хареса КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ и имам възможност да се включа.
  На картата за пунктове не намерих къде в Плевен могат да се предават. Какво се изисква за да се включа, освен събраните до момента капачки, има и място където да се събират. Ще се радвам да съм от полза :)

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - август 1, 2014 - 20:29

   Здравей, Гинка!
   Благодарим за желанието и готовността да ни подкрепяш в кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ!
   В Плевен към момента не разполагаме с пункт. За да станеш пункт, трябва да имаш място да събираш поне 5 чувала с капачки и хората от Плевен да идват да носят своите капачки на мястото. Моля, пиши ни, ако имаш желание и условия за това на hello@ideainaction.net.

 10. Димитър Налбантов  - август 1, 2014 - 16:42

  Здравей Ива искаме да се присъединим към КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ.Не знам за Карлово дали пункт,но ако няма мога да стана временен пункт за събиране на капачки и за превозване до Пловдив.

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - август 1, 2014 - 20:33

   Здравей, Митко! Радвам се, че и Карлово става част от нашия отбор за кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ! За момента в града на Левски нямаме пункт, но много бихме се радвали, ако имаш тази възможност – карловци да носят при теб своите капачки и да съхраняваш около 4-5 чувала. Ние ще изпращаме куриер да вземе количеството, когато дадеш сигнал, че се е събрало. Моля те да ни пишеш на hello@ideainaction.net, за да уточним подробности. Благодарим за подкрепата!

 11. Бояна Кокалова  - август 13, 2014 - 11:38

  Здравейте! Много ми хареса идеята и с радост започвам да събирам капачки за кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ! Аз съм от Давидково, обл.Смолян, общ. Баните. Ще се радвам само ако ми изпратите няколко рекламни стикера, защото има къде да ги залепя и така повече хора ще се включат в кампанията!

 12. sashka  - септември 6, 2014 - 22:19

  ot kade moga da vzema kutia

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - септември 6, 2014 - 23:24

   Сашка, благодарим за желанието да подкрепите кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ! Няма специални кутии, които да се използват за събиране на пластмасовите капачки. Можете да използвате туби за вода 10/11 л. или кашон, кутия. Изтеглете от страницата рекламния стикер на кампанията и можете да го използвате за популяризация свободно. Разгледайте картата ни с пунктове, за да изберете най-удобния за Вас и там да можете да предавате събираните капачки. Успех и благодарим!

 13. Velislava  - септември 11, 2014 - 12:00

  Здравейте! Искам да ви попитам дали успяхте да прочетете писмото до вас?

 14. Velislava  - септември 12, 2014 - 09:57

  Благодаря, и аз ви отговорих. Лек ден!

 15. Manuela  - октомври 8, 2014 - 16:18

  Здравейте!
  Пиша Ви по повод кампанията “ Капачки в действие“ и искам да Ви попитам как бихме могли да предадем събраните капачки.

 16. Марияна Рухова  - октомври 10, 2014 - 09:38

  Здравейте!
  Аз съм учителка в 7СОУ „Найден Геров“ гр. Варна и с моите ученици – 4 д. клас събираме капачки. Опитваме се да „запалим“ и други класове. Вече се информирах къде да предаваме събраното. Ще се радвам, ако имате време и възможност да напишете кратко писмо до учениците ми. Това допълнително ще ги стимулира да събират и да бъдат дарители. Благодаря!

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - октомври 15, 2014 - 23:11

   Здравейте, госпожо Рухова! С Вас си писахме и по мейл и ще подготвим писмо за децата с най-голямо удоволствие. :) Благодарим за подкрепата на каузата на Капачко!

 17. Жаклин Тонгурян  - ноември 26, 2014 - 13:04

  Пиша ви по повод кампанията“Капачки в действие“Опитвам се да организирам мои приятели,роднини .Може ли да ми изпратите малко рекламни материали.Искам повече хора да научат и да се включат в прекрасната ви иниацитива.Хубав и усмихнат ден!

  • Ива Колева
   Ива Колева  - ноември 27, 2014 - 13:12

   Жаклин, благодарим ти подкрепата! Ето линк, от където можеш да свалиш рекламните картинки за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ! http://ideainaction.net/kapachki-v-deystvie-2/

 18. Албена Щаракова  - декември 2, 2014 - 11:33

  Привет! От днес и ние се включваме в тази благородна инициатива! А ние сме деца от подготвителна група на ОУ“Св. Патриарх Евтимий“, гр.В. Търново!

 19. Ива Колева
  Ива Колева  - декември 2, 2014 - 21:44

  Госпожо Щаракова, чудесна новина за Капачко! Поздравете децата от нас и ви благодарим сърдечно за подкрепата! Пишете ни на info@ideainaction.net, за да Ви предоставим рекламни материали за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ. :)

 20. Мария  - декември 16, 2014 - 18:48

  УЧИТЕЛИ, УЧИТЕЛИ И ПАК УЧИТЕЛИ………………..представяте ли си колко капачки се изхвърлят в едно Народно събрание например.Поклон и респект пред всички учители. Светли празници и много капачки.

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - декември 17, 2014 - 00:39

   Мария, права си, че в Народното събрание вероятно се изпива много вода. НО до сега от там не са ни писали. :) Важно е да имаме вашата подкрепа! Благодарим ти!

 21. Анелия Вачева  - декември 29, 2014 - 00:17

  Здравейте!
  Работя в детска градина-детска учителка съм, в ЦДГ“Здравец“ гр. В.Търново. Желая да се включа като доброволец към вашите кампании и да ги популяризирам, доколкото мога. Мисля, че каузата Ви е много благородна. От началото на Новата година бих желала детската градина да се включим всички-и деца, и родители , в кампанията за събиране на капачки. Моля за повече подробности за начините на предаване,рекламни материали и за другите Ви кампании!Благодаря!

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - декември 30, 2014 - 23:04

   Здравейте, Анелия! Чудесно е, че искате да ни подкрепите във Велико Търново и Ви благодарим за това! От тук можете да свалите рекламните картинки за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ и да се задействате в ЦДГ „Здравец“ – http://ideainaction.net/kapachki-v-deystvie-2/, а в картата ни ще намерите пункта за Велико Търново. Ще се радваме да получаваме новини от напредъка ви на info@ideainaction.net. Весели празници!

 22. Виолета Крумова  - януари 8, 2015 - 10:30

  Здравейте! В навечерието на Коледа и учениците от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“, гр. Мездра харесаха идеята „Капачки в действие“ и с радост се включиха в нея. Кипи усилена надпревара. Най- ентусиазирани са първокласниците, където вече са пълни и първите туби.

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - януари 8, 2015 - 12:23

   Здравейте, Виолета! Чудесно е, че и учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Мездра са приятели на Капачко. Поздравете ги от нас! Можете да предавате капачките си в читалището, а адресът вижте от картата ни. Благодарим Ви за подкрепата!

  • Jolyn  - март 18, 2017 - 16:52

   Action requires kneolwdge, and now I can act!

 23. Таня  - януари 8, 2015 - 14:03

  Здравейте,

  Имам доста книжки които с радост бих ви дарила,виждам че кампанията обаче е спряла,може ли да ме информирате кога ще мога да ви ги изпратя.

  Благодаря предварително!

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - януари 13, 2015 - 18:39

   Здравейте, Моника! Чудесно е наистина, че искате да ни подкрепите в инициативата „Новият дом на старите книги“. Благодарим Ви за желанието! За съжаление, понеже нямаме къде да съхраняваме даренията от книги, сме преустановили изпълнението на инициативата към момента. Надяваме се да дойдат по-добри времена съвсем скоро за книгите. Следете ни или се свържете с най-близкото читалище до Вас. Вероятно те имат нужда от книгите, които желаете да дарите.

 24. Наталия Михова  - януари 14, 2015 - 09:45

  Здравейте, искам да попитам каква е процедурата: събирам капачките, отивам в пункта и просто ги оставям или ми дават парите и аз ги изпращам някъде…? Моля за уточнение! Благодаря предварително!

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - януари 14, 2015 - 23:50

   Здравейте, Наталия! Зелената благотворителна кампания КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕима за цел да събира пластмасови капачки от всякакъв вид и да ги предава за рециклиране, а с получената сума за всеки един тон, се закупува и дарява по един електроуред (бяла техника) на център за настаняване от семеен тип за деца, лишени от родителски грижи в България. Подробна информация за развитието на кампанията можете да намерите в страницата ни тук. Нашите „пунктове“ в страната са на доброволен принцип и това не са пунктове за вторични суровини, а само събирателни пунктове за удобство на събирачите. Всеки събирач носи в „пункта“ събираните от него капачки, а от там ние имаме грижа и организация, за да ги предвижим до завода за рециклиране. Ако имате нужда от съдействие или свидетелство за участие в кампанията, пишете ни на info@ideainaction.net. Благодарим Ви за подкрепата!

 25. Красимир  - януари 16, 2015 - 15:40

  Здравейте пиша ви от Стара Загора аз съм председател на ученическия съвет на професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван П. Павлов“ ние имаме желание да се включим в вашата идея и да помогнем с каквото можем бих те ли ми отговорили на имейла какво се иска от нас.
  у уважение Красимир М. Костадинов
  председател на УС на ПГВМ „Иван П. Павлов“

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - януари 16, 2015 - 23:45

   Здравейте, Красимир! Благодарим Ви, че ни пишете и то с такава хубава новина и предложение за подкрепа! Добре дошли в отбора на Капачко в подкрепа на каузата на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ! Пишете ни на info@ideainaction.net, за да уточним включването на ПГВМ „Иван П. Павлов“. В Стара Загора имаме и пункт, където можете да предавате капачките си, което ще Ви улесни. Благодарим!

 26. Нико  - февруари 1, 2015 - 15:08

  Предлагам следната спирала: Със средствата събрани от капачки да се закупят автомати за събиране на бутилки и кенчета, които да се монтират на публични места, след това от реализираните продажби на отпадък да се отделят средства за закупуване на нови и нови автомати….

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - февруари 4, 2015 - 23:59

   Нико, ние подкрепяме всяка социално отговорна акция, затова и работим в тази посока. Зелената благотворителност е с двоен ефект и ние всички го виждаме всеки ден с помощта на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ и другите ни инициативи. Ще се радваме да има повече автомати за приемане на пластмасови и стъклени, както и метални отпадъци, но за момента това е експериментално само на отделни места в страната ни. Не се отказваме от надеждата!

 27. Яница Запрянова  - март 23, 2015 - 18:24

  Здравейте!Поздравявам Ви за инициативата за събиране на капачките!От една година вече събирам активно и се стремя да „заразявам“ хората околомен със същото!Аз работя в частен мед. център и ни се наляга да правим и муск. инжекций въпроса ми е дали мога да събирам капачетата на спринцовките, като мога да гарантирам тяхната чистота и че нямат допир до използваните игли!?Благодаря ви!Поздрави!!! :)

  • Ива Колева

   Здравейте, Яница! Благодарим Ви за подкрепата и съпричастността към каузата на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ! Можете да събирате и капачетата от спринцовки, но нека не са употребяваните. Поздрави от нас!

 28. Илиян Илиев  - юли 30, 2015 - 11:31

  Здравейте,
  Къде в Търново можем да оставим събраните капачки,че вече станаха 2 чувала?
  Поздзрави.

 29. Дарина  - август 2, 2015 - 12:37

  Зздаравийте

 30. Дарина  - август 2, 2015 - 12:56

  Здрайте,ние от гр.Симеоновград нямаме пункт за сабиране на капачки.Аз се възхещавам от идеята за капачките иискам ако може да стана пункт за сабиране на капачки.Предварително благодаря и ако може да ми се обадите по телефона ще го намерите в феисбук а той е Dara Dimitrova Блогодаря!

 31. Павлина Илиева  - ноември 12, 2015 - 10:29

  От Ямбол ви пиша. В нашият вход на блока събираме капачки от една година и вече сме събрали много туби пълни с капачки. Не можем да намерим пункт в Ямбол , за да ги предадем. Пишете ни къде можем да ги предадем.

 32. Павлина Илиева  - ноември 12, 2015 - 10:32

  Пишете ни къде в Ямбол има пункт за предаване на капачки.

 33. Поля Томова  - януари 22, 2016 - 16:32

  Здравейте!
  Работя в Железопътна секция Враца.Вече изпратихме първите три бутилки с капачки, събрани от нас, чрез дъщеря ми, която работи в София. Искам да попитам има ли пункт в гр. Враца ,за да предаваме капачките на място, тъй като продължаваме да събираме? И още нещо, как мога да получа стикери , за да мога да популяризирам идеята?

 34. Марияна Георгиева  - февруари 15, 2016 - 17:20

  Здравейте от гр.Казанлък!
  Учителка съм в ПГ-6г. от ОДЗ №18 „Пчелица“.С колегите споделихме на децата и родителите идеята да се включим във Вашата кампания „Капачки в действие“ и всички ни подкрепиха безусловно.Въпросът ми към Вас е как да популяризираме сред родителската общност Вашата подкрепа?

 35. Михаела Йорданова  - февруари 27, 2016 - 12:14

  Здравейте, имам голямото желание да бъда полезна, с каквото мога. Имам свободно място в колата си. От град Перник съм и мога да превозвам капачки до пункта в град Перник на улица „Първи май“. Също така два пъти седично пътувам за София и имам възможност да превозвам капачки до някой пункт в близост до Студентски град.
  Ще очаквам да се свържете с мен :)

  • Ива Колева

   Здравейте и благодарим за подкрепата за зелената благодатворителна кампания КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ! Към момента имаме затруднения с предаването на количества в София. Фирмата, в която предавахме до скоро, преустанови приемането и рециклирането. Имаме възможност за предаване във Варна и Пловдив. Молим Ви в тази връзка да задържите количествата в Перник, защото сме убедени, че скоро ситуацията ще се промени положително. :)

 36. Вили Йовчева  - август 24, 2016 - 17:54

  Здравейте, разполагаме с офис – финансов център в гр. Павликени. Офисът е посещаван постоянно от жители на града и общината за заплащане на сметки, банкови преводи и редица други услуги. Тъй като в Павликени има хора, които събират капачки, но нямаме пункт в града, бих желала да Ви предложа да направим в нашия офис пункт за събиране на капачки. Очаквам Вашия отговор и малко разяснения. Поздрави – В. Йовчева

  • Биляна  - септември 29, 2016 - 12:23

   Здравейте! Много ми хареса идеята и с радост съм събрала няколко чувала и туби с капачки . Аз съм от Шумен ,но ми пишете къде мога да ги предам и ще се радвам и ако ми изпратите няколко рекламни стикера за да ги залепя и така повече хора ще се включат в кампанията!Благодаря ви предварително !!

 37. Назифе  - октомври 22, 2016 - 16:38

  Здравейте здравейте аз работя в хранителен магазин бих искала и аз да събирам и също така клиентите като видят и те ще се включат какво и как да го направя има ли някакви изисквания

 38. Грета  - декември 14, 2016 - 18:22

  Здравейте, КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ!
  Събрала съм голям чувал капачки, който скоро ще занеса в близък до мен пункт.
  Искам да участвам и в инициативата От сърце – до сърце
  Моля да ми изпратите нужните материали и адреси! Чудесно е, че Ви има!

 39. Iskam33  - декември 25, 2016 - 21:17

  Искам да помогна

  • Rosalinda  - март 18, 2017 - 15:05

   (Il faudrait qu’ils regardent, écoutent, disent, avec plus dâdu€™aace, Jacques. Mais, là aussi, il y a les très bons qui se mettent en jeu, et les autres qui cherchent à sortir leur épingle du jeu — un jugement n’est pas si simple à former.)

 40. Йоана  - юни 22, 2017 - 11:18

  Здравейте! Искам да попитам има ли пункт в Русе? :)

 41. Калина  - септември 28, 2017 - 14:50

  Здравейте, имаме много събрани капачки в Плевен но няма на кого да ги предадем!

 42. Димитрина Керанкова  - ноември 17, 2017 - 11:31

  Здравейте!
  Работя в офис в град Ямбол и от месец юли се обединихме около идеята да събираме капачките от бутилките минерална вода, които поръчваме често.
  Когато натрупаме достатъчно количство капачки, къде ще можем да ги предадем?
  Предварително благодаря за отговора Ви!

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top