КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ – включи се в отбора!

КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ – включи се в отбора!

КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ – включи се в отбора!

Няма коментари за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ – включи се в отбора!

Зелената ни благодатворителна кампания КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ набира постоянно скорост и популярност. И всичко това се случва с подкрепата на хиляди българи в страната, които събират пластмасови капачки за кампанията. За да покажем, че да събираш пластмасови капачки е изключително лесно – независимо дали го правиш вкъщи, в офиса, докато се срещаш с приятели, когато пътуваш или просто си вървиш по улицата.

Представяме ви с гордост и радост нашето първо рекламно клипче за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ! В него участваха нашите приятели Муци, Роси, Ани, Лили, Наско, Джафер, Боби, Ники, Жани, Ива, Вера, Кирчо, Васко, Силвия.  Идеята за клипчето е на Зори от „Идея в действие“, а монтажът е дело на Ани (Анна Колева). Ето го и видеото:

Кратко, ясно и точно!

Ако и вие искате да се включите в отбора, пишете ни на hello@ideainaction.net или разгледайте картата ни с пунктове в България http://ideainaction.net/karta-v-deystvie/

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top