Капачко отличи приятели и партньори

Капачко отличи приятели и партньори

Капачко отличи приятели и партньори

Няма коментари за Капачко отличи приятели и партньори

Казвали ли са Ви някога, че ако слушате, ще имате по два рождени дни в годината? Е, понеже нашият Капачко беше изключително послушно и добро дете през годината, ние отпразнувахме първия му рожден ден на два етапа. Първо му направихме едно детско, живо и творческо отпразнуване в село Бачево, където с децата от селото изработихме карта на България от пластмасови капачки. Нали помните, колко хубаво и вдъхновяващо беше? Вижте видеото, което казва всичко и което излъчва емоцията!

На 24 септември Капачко събра в София свои партньори и приятели, за да сподели успехите през годината – сладките и солените, за да се поздравят взаимно, но и за да отличи някои от тях за специални заслуги към прогреса на кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ. Сред отличените „големи сърца” са ключови партньори като куриерска фирма Европът 2000, агенция за преводи и легализация Arte.doc, печатница Bulged, няколко специални пункта в София – ресторантите „La Fantasia” и „Национал”, наши изявени доброволци. Особена благодарност изказахме на нашия адвокат – Ива Згурова – Шопова, която ни помогна да „изродим“ фондация „Идея в действие“ и не спира да участва в живота й.

Залата на VivacomArtHall се оказа изключително уютно място за гостите на рожденика, но за съжаление не можехме да съберем всички, които ни подкрепят в България. И така ние и Капачко се чувствахме като сред роднини! Това, че имаме обща кауза ни прави едно семейство с нашите приятели, партньори и събирачи! А това е чудесно! Сред присъстващите бяха и представители на центъра за настаняване от семеен тип в село Дрен, които бяха и получателите на третия електроуред – пералня, която им беше доставена и дарена със започването на учебната година. Децата и възпитателите дружно решиха, че започват да събират пластмасови капачки и ще популяризират каузата на кампанията в цял Дрен, за да могат и други деца да се сдобият с нови уреди. Получихме официален поздравителен адрес и от директорката на дома за деца в село Горски сеновец „Слънчице“, които бяха вторите ни получатели на електрически уред.

В топла и емоционална атмосфера ние разказахме за началото, за процесите и за успехите, които заедно отбелязваме – 3 тона пластмасови капачки предадени за рециклиране в рамките на 1 година и 3 подарени електроуреда за 3 дома за деца в страната. И ето малко цифри и факти за изминалата година в това видео!

Та така, побъбрихме си, посмяхме се заедно и си пожелахме Капачко да стане поне на 100 години и да събира поне по един тон на месец за следващата година! Беше толкова мило, задушевно и емоционално събитие, за което благодарим на всеки един от Вас!

Специални благодарности за нашата фотографка на събитието Ралица Крушкова. Тя запечата емоциите и усмивките!

Събитието се осъществи с изключително любезната подкрепа на лога партньори

 

 

 

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top