Къде са новите уреди от пластмасови капачки?

Къде са новите уреди от пластмасови капачки?

Къде са новите уреди от пластмасови капачки?

Няма коментари за Къде са новите уреди от пластмасови капачки?

Мили хора,

Имаме новини за всички капачко събирачи! Добри новини!

Ще кажете, че винаги започваме така. Но това е истината. На 17 август обявихме събраните нови 10 тона пластмасови капачки за каузата на кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ. От тогава минаха повече от два месеца и през това време ние усилено търсихме новите получатели на даренията от електроуреди. Можете ли да си представите, че да търсиш да дариш е трудно? Попитайте нас и ще разберете, че може да бъде. Успяхме да намерим 8 получатели и дори вече закупихме и изпратихме по предназчение 4 от уредите. За останалите 4 уточняваме адресите за доставка, но знаем къде ще отидат и също са закупени и стоят на склад в магазина.

Някои от местата – домове и ЦНСТ-та получихме като предложения от вас – дарителите, за което сме ви безкрайно благодарни. Това за нас означава, че сме завъртели правилно колелото на доброто. Благодарим ви!

Ето и кого зарадвахме вече и ще зарадваме до края на този месец от послените 10 тона пластмасови капачки:

  1. гр. Карлово – ЦНСТ за деца с увреждания – кухненски робот (за приготвяне на пасирана храна за децата, които се хранят само с такава).
  2. гр. Карнобат – ЦНСТ за деца с увреждания – хладилник
  3. гр. Костинброд – Приют на Отец Иван – пералня и фризер
  4. гр. София – домове „Възможност“ на фондация „Социална промяна и включване“ – съдимоялна машина и фризер
  5. гр. Червен бряг – ЦНСТ за деца с увреждания – кухненски робот
  6. гр. Драгоман – ЦНСТ за деца с увреждания – сушилна машина

Когато уточнявахме нуждата от конкретните уреди с местата, които получават даренията, устаноявахме, че ние сме проактивната страна. А ни се иска институциите да търсят възможността, която се предоставя на разположение. Безкрайно се радваме, че можем да помогнем в нуждата на Отец Иван. Особено защото разбрахме в разговорите с отец Григорий, че и 1 пералня, и 1 фризер са само малка част от това, от което се нуждаят в ежедневието при отглеждането и грижата за децата в приюта. Екипът ни обмисля да им дари още 1 пералня и още 1 фризер, стига да имаме вашето одобрение. Но се надяваме, че и вие споделяте нашето усещане, че е за добро.

Ще се постарем да ви покажем снимки от дарените уреди – вече настанени по места. Ще се опитаме да посетим някои от местата. Но като работещи хора, екипът ни не винаги успява в това си намерение. И вие разбирате причината.

Идва нова година! И за Капачко идва нов късмет! В екипа обсъждаме някои промени, които ще влеят нов живот в кампанията. Затова разчитаме на вашето търпение и разбиране!

Надяваме се да имаме още тонове за още дарения до края на годината – преди промените, които, убедени сме, ще ви зарадват.

Поздрави и капачки,

Екипът с голямото сърце

 

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top