Книги за село Симеоновец

Книги за село Симеоновец

Книги за село Симеоновец

Няма коментари за Книги за село Симеоновец

Както обявих, „Новият дом на старите книги“ подготвя следващата пратка с книги за читалището в село Симеоновец. Радостта там вече набира скорост, също както и се увеличава количеството на събраните за него книги и списания. Не знам за вас, но мен това ме зарежда с изключително много положителна енергия и ме окрилява да продължавам напред!

Понеже много дарители ме питат, каква литература могат и е подходящо да даряват, искам да споделя, че литература от всички жанрове е добре дошла там, където не достигат средства за закупуване на каквито и да било книги. Повярвайте ми, хората – малки и големи, искат да четат, а нямат възможност… Вижте сами няколкото реда от госпожа Денева от читалището в село Симеоновец, която ми пише: „В библиотеката се търси предимно художествена литература от всички жанрове, библиотека за ученика и детска литература, техническа литература, медицина/билкарство/. Няма да изреждам жанровете, защото  книгите, които  ще получим, ще са в полза.“ Имаме пълна свобода! Планувам да изпратя книгите и списанията в последната седмица на месец ноември, така че все още имате време да се включите в дарението за читалище НЧ,,СЕРАФИМ ЯНАКИЕВ ЧЕРВЕНКО 1933, село Симеоновец, община Септември. Адресът, на който можете да занесете или да изпратите книги и списания, е: гр. София, Студентски град, ул.“ Йордан Йосифов“ 4, Бизнес център МАНИЯ, ет. 2 Рекламен отдел

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top