Колко струват жълтите стотинки?

Колко струват жълтите стотинки?

Колко струват жълтите стотинки?

3 коментара за Колко струват жълтите стотинки?

16-ти март. Събота. УНСС – аула Максима. Форум КЛЮЧ – ПЛЮС. И ето ни нас – задействаме инициативата „От сърце – до сърце“ със специалното участие на буркан от компот от праскови.

Залата беше пълна, както на всеки форум КЛЮЧ! Атмосферата беше изключително зареждаща. А още по-невероятно беше изживяването да виждаме всички млади хора, идвайки да дарят на щанда на ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ моливи, химикали, тетрадки, листове, тефтери, пастели, пластелин и всякакви други такива материали, подходящи за творческата терапия на децата с увреждания, за които тази инициатива е насочена. Всички тези уж обикновени материали ще помогнат на дечицата да виждат света шарен, цветен и различен! Убедена съм в това!

Имахме и още една цел, понеже, разбирате ли, жълтите стотинки не били пари! Тук се включи бурканът от компот от праскови. Днес доказахме заедно КОЛКО струват ЖЪЛТИТЕ стотинки! За няколко часа събрахме общо 1800 стотинки на стойност 48,03 лева! С тази сума ще закупим ученически принадлежности и заедно с останалите дарени такива те ще бъдат изпратени за деца с увреждания.

Дарители

Но понеже имаше и други ентусиасти, които, видели клипчето ни за форум КЛЮЧ – ПЛЮС и запалили се по идеята за стойността на жълтите стотинки, също са събирали, но не можаха да дойдат на самия форум, та ще обявим цялата сума, както и съответните материали, закупени с нея, в следващите дни. Тогава ще обявим и кои ще са конкретните получатели на дарението по инициативата „От сърце – до сърце“, която задействахме заедно!

Related Posts

3 коментари

  1. Реверси  - юни 27, 2020 - 19:45

    Всем уже рассказал играть в игры онлайн http://www.z-game.xyz лучшие карточные и настольные игры в отличном ассортименте.

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top