Мартеничка направи – от сърце я подари

Мартеничка направи – от сърце я подари

Мартеничка направи – от сърце я подари

1 коментар за Мартеничка направи – от сърце я подари

Старт: февруари 2012 г.

До момента (септ. 2014) сме дарили над 3000 мартенички в над 45 домове за деца с увреждания, домове за стари хора и дневни детски центрове в България.

Описание: Инициативата е насочена към децата със специални потребности в България. За празника баба Марта (1 март) те получават по една красива мартеничка, която е символ на здраве и обич. В началото на месец февруари всяка година организираме работилнички за мартенички до момента само в София, на които изработваме ръчно мартенички. Всеки, който не може да се включи в работилничката, но желае да подкрепи каузата, може да остави на предварително обявени места в София или да изпрати с куриер или по пощата пратка с мартенички, които да добавим към изработените на работилничката.

В подкрепа на: Децата със специални потребности в социалните домове, детски дневни центрове за деца с увреждания и ресурсните центрове в страната

Актуална акция: до 13 февруари 2015 година

Предадено количество до момента (март 2014): над 3 240 мартенички

Related Posts

1 коментар

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top