Новият сезон на „От календар – ДАР“

<!--:BG-->Новият сезон на „От календар – ДАР“<!--:-->

Новият сезон на „От календар – ДАР“

1 коментар за Новият сезон на „От календар – ДАР“

Ето ни пак на прага на Новата година! Как само измина 2013, нали? Беше забързана, динамична, весела и успешна!

За четвърта поредна година фондация ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ открива сезона за инициативата си „От календар – ДАР“!

Целта на тази инициатива е да подари 365 дни внимание и усмивка в очите на колкото е възможно повече хора, които живеят далеч от семействата и близките си в домовете за стари хора в България. Както до сега, така и този път събираме календари  – стенни, настолни и, както и джобни календарчета, за да зарадваме много баби и дядовци. Ефектът, който сме преживели през последните три години на инициативата, е уникален и емоциите не могат да се опишат нито заменят с други такива. На пръв поглед „един обикновен лист хартия“ може да донесе усещане за ценност, да накара един възрастен човек да се чувства обичан и да му даде съзнание, че не е забравен някъде далеч от дома.

В забързания свят, в който живеем, ние – хората на високите технологии, все повече използваме телефоните си, за да се ориентираме в календара. Това обаче съвсем не е така за нашите баби и дядовци. Именно за тях е „От календар – ДАР“, където събираме календари за следващата 2014 година и даряваме с любов в домове за стари хора.

календар 2014

Ако имате календари или календарчета за 2014 година, които няма да използвате и не искате те да събират прах по рафтовете, а и не искате да изхвърляте, това е инициативата, която е скроена именно за тях и за хората в старческите домове в страната.

Можете да ги дарите, като се свържете с нас на ел. адрес hello@ideainaction.net или като ги оставите в някой от нашите любезни пунктове:

Ако път желаете да станете наш събирателен пункт в София или в други градове в страната, пишете ни, за да съобщим за това и да улесним дарителите!

Инициативата ще продължи до средата на месец февруари 2014 година.

Обявяваме новия сезон на „От календар – ДАР“ за открит!

Related Posts

1 коментар

  1. […] Предстои ни един много вълнуващ период от годината! Това е времето, в което събираме календари за следващата година – 2015 и до края на месец февруари ги подаряваме на бабите и дядовците в домовете за стари хора в България. Дойде моментът да обявим началото на петото издание на нашата инициатива за възрастните хора – „От календар – ДАР“! […]

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top