Нова пратка – нова радост

Нова пратка – нова радост

Нова пратка – нова радост

Няма коментари за Нова пратка – нова радост

Опакована е радостта за още около 150 деца, юноши и младежи в увреждания в три различни домове България!

Този Мечо Пух ще излезе наистина прав с неговото „Колкото повече – толкова повече“, казвам ви!

Опаковам, опаковам и все има! И ми става едно такова широко и просторно на душата и топло на сърцето!

Това ли е последната пратка или има още? За кои домове заминават 13-те кашони, пълни с дарения сега? Защо има още?

Разпределени в 13 кашона дарения с химикали, моливи, блокчета, тетрадки, линийки, фулмастери и всякакви други ученически пособия за писане и рисуване заминават на 19-ти юни с прекрасните ЕВРОПЪТ по следните направления:

  • ДДМУИ „Св. Марина“, село Медвен, община Сливен
  • село Три кладенци, община Враца
  • ДДМИ „Слънчице“, село Горски сеновец, община Стражица

И така разпределяйки и описвайки даренията по кашоните, установих, че има достатъчно за още един дом. Няма да крия вълнението си, което още не ме оставя! След като до сега ще сме зарадвали над 300 деца, току що става ясно, че можем да накараме да се усмихнат още поне 50 дечица с увреждания в страната ни! И това ако не е добра новина, здраве му кажи! Съвсем скоро ще обявя новия дом във финалната фаза на инициативата „От сърце – до сърце“ – За буквите!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top