„Новият дом на старите книги“ – в отпуск

<!--:BG-->„Новият дом на старите книги“ – в отпуск<!--:-->

„Новият дом на старите книги“ – в отпуск

Няма коментари за „Новият дом на старите книги“ – в отпуск

Ние от фондация „Идея в действие“ отдавна се оглеждаме да място, където да се подредим и да можем спокойно да обработваме даренията преди да ги изпращаме до техните получатели. Дори преди около месец Ива Колева гостува на Ирина Тенчева в предаването „Ангел парк“ по TV7 и разказа за мечтата си, нейната „Идея в действие“ да си има дом.

">Всички дарени книги и списания на TEDxBG 2013Към днешна дата обаче продължаваме търсенето! Сигурно можете да си представите, че особено обемисти са даренията от книги, които получаваме по инициативата „Новият дом на старите книги“. Обработката и пакетирането на книгите преди изпращането им до съответните читалищни библиотеки има нужда от своята логистика.

За да успеем да обработим и разпратим количеството, което сме натрупали до момента, налага се временно да преустановим приемането на дарения от книги и/ списания по „Новия дом на старите книги“. Надяваме се до началото на лятото да сме готови отново да събираме книги, но това зависи и от намирането на помещение за фондацията.

Ако някой реши да ни приюти безвъзмездно за 1 година в помещение в източните квартали на София (Гео Милев, Редута, Слатина, около Плиска) – около 30 кв. м, което да е подходящо за офис + склад (може да бъде и свободен апартамент), молим да ни пише на hello@ideainaction.net. Предварително благодарим за подкрепата! Тя означава много за нас, за да можем спокойно да продължаваме да даряваме усмивки!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top