Още повече дечица

Още повече дечица

Няма коментари за Още повече дечица

Странно нещо са усмивките – заразителни са! Същото е и с радостта, и с идеите да създаваш радост! Искам да споделя с усмивка, че имам потвърждение от още един дом за деца, лишени от родителски грижи, където можем да създадем малко радост с нашите ръчно изработени и дарени мартеници!

Като по чудо днес, въпреки че е неделя, имах успех да се свържа с дома за деца в с. Дрен. От там с усмивка (усмивките се виждат и по телефона) веднага приеха идеята „Мартеничка направи – на детенце подари“.

В Дрен има два дома за деца с общо 35 деца от 3 до 14 години. Всички те заедно с персонала, който всекидневно полага грижи за тях, ще очакват нашите дарени мартенички.

Ето как идеята действа! Повярвайте ми, няма по-голяма радост от тази да виждаш радостта в очите на другите и да чуваш усмихнатия глас на възпитател, който казва: „Нашите дечица се радват и на едно бонбонче, а на мартеничките ще се зарадват още повече!“

Заедно можем да ги зарадваме, нали?

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top