„От календар – ДАР“ 2015 – как да даря календари?

„От календар – ДАР“ 2015 – как да даря календари?

„От календар – ДАР“ 2015 – как да даря календари?

Няма коментари за „От календар – ДАР“ 2015 – как да даря календари?

Кога беше началото на месец ноември вече миналата година… Кога дойде и самата нова година, нали? Сякаш времето лети и ние не можем да го спрем! Така е и за самотните хора в старческите домове в България. За тях всеки малък жест е повод за голяма радост и нова сила за живот.

И ние с Вас за пети пореден път имаме реалната възможност да накараме очите им да светнат и да ги накараме да повярват в доброто и че то още съществува! С инициативата „От календар – ДАР“ събираме календари за 2015 година (до 31 януари 2015 г.) и ще ги дарим в старческите домове в страната. Колкото повече календари получим като дарение, толкова повече баби и дядовци и ще зарадваме!

За всички от София имаме три възможности, където могат да се занесат на място календарите, които сте решили да дарите:

1.   Ресторант La Fantasia срещу хотел Плиска (Работно време от 9 до 22 часа всеки ден)

2.   Копирен център МАНИЯ 6 на ул. „Триадица“ 4 на гърба на Министерски съвет (Работно време от 8.30  до 20 часа от понеделник до петък)  и

3.   Езикова школа Айли на ул. „Гладстон“ 53 (Работно време от 9 до 20 часа от понеделник до петък).

Можете да ги изпратите и с куриер или по пощата, но за да получите адрес за доставка, пишете ни на info@ideainaction.net!

Вече получаваме първите календари и календарчета и нямаме търпение да се събират повече и да започнем да пакетираме пакет след пакет. Благодарим на всички за подкрепата! Едно малко добро с много голям ефект!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top