„От календар – ДАР“ и телевизията

„От календар – ДАР“ и телевизията

Няма коментари за „От календар – ДАР“ и телевизията

„Капка по капка – вир става“ са казали хората. И са били прави! Не мога да не споделя радостта си от факта, че идеята „От календар – ДАР“ привлече вниманието на Нова Българска Телевизия.

На 15. февруари в следобедното предаване ДНЕС моят познат – приятел от facebook и репортер в NBTV – Иван Кърчев, беше специален гост. В края на предаването той имаше възможност да сподели за идеята с календарите. Той дори призова зрителите на телевизията да носят в офиса на НБТВ своите календари, които биха желали да дарят за дома за стари хора „Св. Василий Велики“ в Пловдив.

Истината е, че още се вълнувам! Не съм мислила, че идеята ми ще придобие такива широки мащаби и ще спечели толкова много и различни хора. Знаете, че първо мислих за дарение в един дом, след това календарите станаха достатъчна бройка, за да включа втори дом за стари хора. И след домовете в с. Гърчиново и гр. Велинград, които получиха своите пратки с подкрепата на куриерите от ЕВРОПЪТ, продължаваха да се събират календари. Така отново спонтанно реших, че мога да включа трети дом и това да е именно този в Пловдив. Дори казах на г-н Христев – директорът на дома, че може и да не съберем за всички стаи. Нo и двамата бяхме на мнение, че ще зарадваме хората. Това е и основната цел на идеята в действие все пак.

С особена радост и с голямо вълнение обаче установявам, че идеята привлича все повече дарители. Ако продължаваме с този успех, спокойно можем да стигнем и до организиране на дарение за четвърти дом.

Това само ме кара да се чувствам щастлива! А идеите в действие са просто заразителни! Заразяват с положителна енергия!

 

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top