От календар – ДАР – пето издание

От календар – ДАР – пето издание

От календар – ДАР – пето издание

3 коментара за От календар – ДАР – пето издание

Предстои ни един много вълнуващ период от годината! Това е времето, в което събираме календари за следващата година – 2015 и до края на месец февруари ги подаряваме на бабите и дядовците в домовете за стари хора в България. Дойде моментът да обявим началото на петото издание на нашата инициатива за възрастните хора – „От календар – ДАР“!

В началото на 2014 зарадвахме хората и украсихме ежедневието на 17 домове за стари хора в Пловдив, Русе, Златарица, Шумен, с. Фатово, с. Славейно, с. Старосел и други. Това възнамеряваме да направим за пети пореден път в началото на следващата година. Вместо календарите, които не използваме, да събират прах по рафтовете или да ги забравяме в чекмеджетата на бюрата си, ние с огромна радост предаваме положителните си емоции на бабите и дядовците, които не живеят със своите семейства.

Започваме отново да събираме календари – стенни, настолни и джобни. Надяваме се да съберем дори повече от предишния път, за да зарадваме с малко внимание и незабравим жест още повече хора в старческите домове.

Скоро ще започне голямото раздаване на рекламни каледари с коледните пакети на малки и големи фирми, институции и учреждения. Вярваме, че и тази година ще заделите календари и за инициативата „От календар – ДАР“! Защото няма по-ценно нещо, което можем да дарим… от внимание. И няма по-ценна награда за подобен дар… от радостта в очите на самотен човек.

За дарителите от София пункт за предаване на календарите е ресторант La Fantasia, а всички от страната молим да ни пишат на info@ideainaction.net, за да дадем адрес за получаване с куриер или по пощата.

 

Related Posts

3 коментари

 1. Зори  - декември 10, 2014 - 00:10

  Супер! Започвам да събирам веднага!

 2. Desi  - януари 5, 2015 - 19:22

  Здравейте, до коя дата най-късно можем да оставим календарите?

 3. Ива Колева
  Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - януари 5, 2015 - 20:13

  Деси, календари събираме до 31 януари включително. Местата, на които можеш да носиш календари в София, са:
  1. Ресторант La Fantasia срещу хотел Плиска
  2. Копирен център МАНИЯ 6 на ул. „Триадица“ 4 на гърба на Министерски съвет
  3. Езикова школа Айли на ул. „Гладстон“ 53
  Ако ти трябва адрес за доставка с куриер или по пощата, пиши ни на info@ideainaction.net

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top