От Лондон – до България

От Лондон – до България

От Лондон – до България

1 коментар за От Лондон – до България

Няма случайни срещи… Всъщност няма нищо случайно! В този ред на мисли и новата ни инициатива е всичко друго, но не и случайна!

Фондация ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ започна нова инициатива от поредицата „От сърце – до сърце“ и това е „От Лондон – до България“.

Обединяваме сили с транспортната компания CD Transport BG и заедно с нашия постоянен партньор куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000 ще се опитаме да зарадваме повече деца, тийнейджъри и младежи в България, които живеят, лишени от родителска грижа. Имаме желание да подкрепяме и децата на бежанците в България.

Наши сънародници, които живеят в Лондон, Обединеното Кралство, ще могат да предават бебешки, детски, юношески и младежки дрехи в офиса на транспортната компания CD Transport BG. От тях могат да се научат и подробности, как се осъществява организацията по предаването на даренията.

Ние – фондация ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ, от своя страна, ще имаме задачата да разпределяме пратките по различните направления – домове за деца или склада към съюза на жените бежанци в България.

Радваме се, че Лондон сам даде знак, че има голямо сърце и че желае да подкрепи по този начин децата в България! Ако живеете в Лондон и имате дрешки, които са малки на Вашето детенце, но са запазени; Ако не искате да ги изхвърляте, а предпочитате да ги дарите за деца  без родители или деца на бежанци в България, пишете на нас или се свържете с CD Transport BG!

Вече пътува първата ни пратка с бебешки дрешки. Следете публикациите на страницата ни и на страницата на CD Transport BG, за да научавате новости за инициативата!

Related Posts

1 коментар

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top