От сърце за специалните деца

От сърце за специалните деца

От сърце за специалните деца

Няма коментари за От сърце за специалните деца

Най-ценното в живота са децата! Още по-ценно обаче е децата да бъдат щастливи, защото те имат право на това, нали?

Именно за да помогнем на децата със специални образователни потребности и децата с увреждания в различни дневни или ресурсни центрове в страната, от 2010 година ние организираме акции по инициативата ни „От сърце до сърце“. Ние им предоставяме с помощта на нашите дарители материали за творчество и арт терапия, за да могат сърчицата им пак да тупкат учестено от щастие и да дадат простор на фантазията си… да пресъздават и майсторят, за да рисуват и оцветяват. По този начин специалните деца лесно възприемат света и живеят с радост.

До 10 февруари 2015 г. събираме материали за творчество и различни ученически или канцеларски пособия – тефтери, тетрадки, моливи, химикалки, боички, четки, блокчета, линийки, ножички, лепила, цветна хартия, материали за творчество и др. Не се чудете кое е по-необходимо… Всичко е еднакво нужно!

Ако искате да се включите и сте от София, можете да използвате нашия пункт Ресторант La Fantasia – срещу хотел Плиска от страната на хотела. Там можете да оставите материалите, посрещнати с усмивка. Ако не сте от София, пишете ни на info@ideainaction.net, за да дадем адрес за изпращане с куриер или с Български пощи.

Благодарим ви предварително, защото тези материали никога не стигат, а децата се радват всеки път!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top