Първите календари

Първите календари

Първите календари

Няма коментари за Първите календари

По празниците си мислих, че непременно трябва да споделя за развитието на инициативата „От календар – ДАР“ – 2012 година. Не мога да скрия радостта си от факта, че при мен са вече първите календари, дарени от няколко приятели на идеята. „Капка по капка – вир става“ са казали хората и така бавно, но славно се движи и събирането на календари за възрастните хора в домовете за стари хора в България. 

Вече получих съобщения на електронната си поща, а и във facebook  от няколко човека, които не познавам лично, но научили за инициативата, желаят да се включат в събирането на календари. Това само ме кара да имам голяма надежда, че и тази година ще съберем много календари, достатъчни за много възрастни хора.

Ако желаете да разпространите идеята, така че и ваши познати и приятели да могат да научат за нея и да се включат с календари, просто разпространете линка или се присъединете към събитието във facebook.

Има още време до края на месец януари, но време лети бързо и сега е моментът да събираме календари! Нали?

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top