Партньор с „голямо сърце“

Партньор с „голямо сърце“

Няма коментари за Партньор с „голямо сърце“

Развълнувана съм да съобщя, че куриерска фирма за куриерски услуги ЕВРОПЪТ отново пожела да бъде партньор на идеята в действие „Новият дом на старите книги“.

Получих много мило и топло писмо от г-жа Костова – Изп. директор на фирмата, а след това и телефонно обаждане от г-жа Плачкова от отдел Маркетинг. И двете потвърдиха, че „ЕВРОПЪТ“ с удоволствие ще достави даренията от книги от Пловдив и от София до техните нови домове.

Това партньорство ме кара да се убеждавам постоянно, че „хората с големи сърца“ съществуват и се намират съвсем близо до всеки от нас!

Читалище „Светлина“ в село Баница и читалище „Зора“ в гр. Лъки очакват с нетърпение даренията от книги. Вече е създадена организация за подреждането им след това и еуфорията им се повишава с всеки изминал ден.

Ето това чувство на радост ме кара да се чувствам щастлива и благодаря предварително на всеки дарител за „голямото му сърце“!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top