Пловдивчани като дарители

Пловдивчани като дарители

Пловдивчани като дарители

Няма коментари за Пловдивчани като дарители

Не мислете, че понеже Пловдив е родният ми град, та имам предпочитания към неговите хора с големи сърца. Няма да е правилно! Но безспорно ми става мило, когато ми се обаждат или ми пишат хора, които видели обявената инициатива „Новият дом на старите книги“ – Второ изданиe, правят заявка за участие! И така…

Онзи ден майка ми – моя специална координаторка за Пловдив, сподели с нескрита радост, че е получила две торби с книги, дарени от наша позната, на която случайно бях разказала преди време за идеята. Тогава жената се запали веднага и каза, че ще „претърси“ библиотеката си, но непременно ще се включи. И ето, че наистина го е направила!

Имам и няколко други заявки, като едната беше много приятна за мен. Това е моя приятелка, с която по стечения на обстоятелствата общуваме повече виртуално (както често се случва в днешно време), отколкото реално. Още когато обявих продължението на инициативата, тя ми писа, че този път ще има за мен няколко книги, които иначе е била приготвила да дари на библиотека „Иван Вазов“. Думите й бяха: „Ей, обявлението дойде точно навреме за мен!“ Как да не се зарадва човек, нали?

Капка по капка – вир става… И книга след книга, списание след списание пълнят кашоните с дарения за читалището в гр. Криводол!

Така че не се притеснявайте да ми пишете и да питате – къде, кога и как мога да получа книгите или списанията, които искате да дарите. Можете да се свързвате с мен на елекронната ми поща ivakolevabg@gmail.com

Очаквам ви и ви благодаря!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top