Подаръците за децата в с. Сладък кладенец

Подаръците за децата в с. Сладък кладенец

Подаръците за децата в с. Сладък кладенец

Няма коментари за Подаръците за децата в с. Сладък кладенец

Как само нещата стават от само себе си! Понякога чак не мога да повярвам!

Особено когато телефонните централи работят без проблеми и номерата в списъците са актуални, организацията на поредното дарение за дом за деца с увреждания се случва далеч по-лесно!

Но нали „всичко е добре, когато свършва добре“… Така че искам да споделя само положителния резултат!

Днес, 03. юли замина поредното дарение за дома за деца с умствена изостаналост в село Сладък кладенец, обл. Стара Загора.  Там са настанени около 80 деца и юноши на възраст между 3 и 18 години, които ще зарадваме с комплекти за рисуване, тетрадки, моливи, химикали, книжки и играчки. Сред тях има и доста ученици, които ще могат и да се упражняват с подарените пособия. Още когато уточнявах подробностите с директорката – госпожа Тотева, чувах радостта в гласа й, че някой мисли и за децата от поверения й дом.

Това е петият дом за деца с увреждания, който получава дарение по стартиралата в средата на месец април тази година инициатива „От сърце – до сърце“ – За буквите  заедно с домовете в с. Видраре, с. Медвен, с. Три кладенци и с. Горски сеновец, които вече разпределиха подаръците сред децата и младежите там. Съвсем скоро своите подаръци ще получат и възпитаниците на НУ „Христо Ботев“ в село Лопян, общ. Етрополе, за да могат също да оцветят летните дни и да рисуват на воля цветовете на дъгата!

Благодаря на всички и, разбира се, на куриерска фирма ЕВРОПЪТ, че отново ще занесат на място опакованата радост в 6 -те кашона!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top