Предаването на книгите в кадър

Предаването на книгите в кадър

Предаването на книгите в кадър

Няма коментари за Предаването на книгите в кадър

Обещах да споделя и отразеното предаване на дарените книги и        списания в читалище „Никола Вапцаров 1924“ в гр. Криводол.

И ето, минути след като записът бе качен на страницата на телевизия СКАТ, аз също го правя част от моите преживявания по повод идеите в действие!

Целият репортаж заедно с интервютата с главния библиотекар – г-жа Кръстева и кмета г-н Данчев, а така също и самото предаване на дарените книги и списания, излъчен днес по телевизия СКАТ, можете да видите в посочения линк:

http://www.skat.bg/news.php?action=0&newsID=16789

(За да гледате, отворете с Internet Explorer!)

Пакетът, който ще тръгне от Пловдив след Великден със съдействието на куриерска фирма ЕВРОПЪТ, вече нетърпеливо чака да пристигне в новия си дом!

И отново искам да напомня, че ще има и трето издание на „Новия дом на старите книги“, така че не съжалявайте, ако не сте могли да участвате сега или пък – по една или друга причина – не сте успели да се вместите в срока! Книгите и списанията, които сте решили да дарите няма да останат бездомни!

Благодаря на всички дарители!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top