През КЛЮЧалката на един вдъхновяващ форум

През КЛЮЧалката на един вдъхновяващ форум

През КЛЮЧалката на един вдъхновяващ форум

Няма коментари за През КЛЮЧалката на един вдъхновяващ форум

Хората казват „Всяко чудо за три дни“. Може и така да е! Но понякога има такива КЛЮЧови моменти или, както е в случая, събития, които „държат влага“ и по-дълго време…

Има такива събития, които събират много хора с положително настроение и силен заряд за добро на едно място с цел да завърти онова колело, което кара живота да върви напред!

Това е форум КЛЮЧ – КАУЗА, който се проведе на 13. октомври в 65-та аудитория на Ректората на Софийския университет“!

Какво е да имаш кауза, за която да работиш, дори когато тя не ти носи приходи? Какво е доброволчество? Защо не трябва да се отказваме от идеите си? И защо е важно да имаш кауза и да я следваш? Това бяха някои от въпросите, на които лекторите на форум Ключ – КАУЗА, поканени от организаторите на събитието – 42Training, се опитаха да поставят на преден план и да помогнат със съвети на аудиторията от млади и изключително жизнени и активни хора. Имена като Ренета Венева от НАРД, Красимира Величкова от Български дарителски форум, Мария Сотирова – основател на Работилница за супергерои, а и Любен Дилов – син, като специален гост, споделиха опита си. Аз бях една от тях – лекторите! Поканиха ме, за да разкажа за моите „идеи в действие“ и как така „от нищо става нещо“, а едни обикновени идеи могат да имат такова невероятно действие…


Както никога не съм се съмнавала, в младите хора има много заряд – положителен! Движещата сила на идеите е толкова мощна, че й трябва само начален старт! Мисля, че успях да запаля много от присъстващите по идеите в действие!

Всъщност вече имам дарители от присъстващите на форум КЛЮЧ – КАУЗА! Благодаря на организаторите и на всички, които са съпричастни към идеята на „Идея в действие“!

Ако искате да се включите в някоя от инициативите, пишете ми на ivakolevabg@gmail.com

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top