Междинно преброяване

Междинно преброяване

Междинно преброяване

Няма коментари за Междинно преброяване

Днес реших да преброя събраните календари до момента и да обновя информацията! Не мога да не споделя, че се радвам за това, как протича инициативата! Получавам календари от много хора, които не са участвали миналата година и това само ме радва. За мен това означава, че идеята печели нови приятели. Означава също, че има още много хора с големи сърца, които имам радостта да познавам пряко или непряко! Колко календара имам до сега ли?

Събраните до момента календари са около 50 стенни и настолни календари и 50 джобни календарчета. Никак не е малко, нали? И аз съм на същото мнение и само се радвам. Със сигурност има достатъчно за дома за стари хора в с. Гърчиново. Но искам да не е само един дом…

Продължавам да събирам календари – стенни, настолни, джобни и всякакви други. Бройката, с която участва всеки, не е важна. Идеята е в значението на жеста.

Очаквам още дарения от календари, така че има време да събираме до 26. януари, петък. Пишете ми тук или на стената на събитието във facebook, за да организирам взимането на календарите, които бихте искали да дарите.

Благодаря! Няма да се уморя да го казвам. :)

 

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top