Работилничка за специални мартенички – 2015 година

Работилничка за специални мартенички – 2015 година

Работилничка за специални мартенички – 2015 година

Няма коментари за Работилничка за специални мартенички – 2015 година

Ето ни отново с една сърцата работилничка!

За четвърта поредна година с голямо удоволствие организираме безплатна работилничка за мартенички в рамките на инициативата ни „Мартеничка направи – от сърце я подари“.

Мартеничките ще бъдат дарявани в детски центрове за деца с увреждания, ресурсни центрове за деца със специални образователни потребности и центрове за настаняване от семеен тип за деца с увреждания, лишени от родителски грижи в страната.

Ще изработим заедно и картички за баба Марта, които да придружат всеки един пакет с мартенички в неговия път. Така и нашето послания ще стигне до децата и техните родители.

От опит знаем, че ще е весело, задушевно, непринудено като се съберем. И в това й е чарът на работилничката ни, нали?

Забележка: Носете си материали за мартенички и инструменти, ако и каквито имате – прежди, маниста, игли и каквото се сетите… Ние също ще донесем. Ще има да си правим мартеничкиии!

Чакаме ви в Ресторант La Fantasia в неделя на 8 февруари от 10.30 до 15.00 часа! Вход: СВОБОДЕН за малки и големи! :)

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top