Следколеден подарък за Оходен

Следколеден подарък за Оходен

Следколеден подарък за Оходен

Няма коментари за Следколеден подарък за Оходен

Знаете вече за новосъздаденото и открито на 22.06.2013 г. читалище “Пробуда – 2012 – Оходен” в село Оходен, на което ние помогнахме и продължаваме да помагаме. За да се обособи библиотеката към читалището бяха необходими 3000 тома литература. Ние дарихме по иницитиативата „Новият дом на старите книги“ около 1000 книги и списания. Така и с помощта на други организации и частни лица НЧ “Пробуда – 2012 – Оходен” в село Оходен си има читалищна библиотека с назначен секретар – Татяна Накова.

След постигането на този успех оставаше обаче проблемът с липсваща техника за нуждите на читалището и библиотеката.  При разговори с г-жа Накова тя споделяше, че няма кой да им окаже съдействие по този въпрос. Тогава решихме, че ще се опитаме да помогнем и в това отношение. Речено – сторено!

И така след Коледа имахме удоволствие да изпратим 2 броя компютърни конфигурации с монитори, клавиатури и мишки, които да бъдат използвани при картотекирането в библиотеката или всекидневната работа на читалището в селото. Тези компютри фондация ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ получи дарение от GLOBUL (КОСМО БЪЛГАРИЯ МОБАЙЛ ЕАД), направили и нашето дарение към читалището възможно.

Ако и вие имате желание да ни подкрепите, вижте как в секцията Как да участвам! Благодарим Ви!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top