Среща на събирачите на капачки в Пловдив

<!--:BG-->Среща на събирачите на капачки в Пловдив<!--:-->

Среща на събирачите на капачки в Пловдив

4 коментара за Среща на събирачите на капачки в Пловдив

Кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ стартира на 11 септември. Всеки ден имаме нови и нови попълнения в отбора на събирачите от различни градове. Вече пластмасови капачки за нашата кампания се събират в София, Пловдив, Варна, Шумен, Ямбол, както и в още много населени места в страната. В събирането ни подкрепят не само частни лица – запалени от чистотата на каузата на кампанията, но и фирми и институции, чиито служители са от хората с големи сърца. Това ни радва всеки ден и създава изключително силен поток на положителна енергия. Получаваме и медийна подкрепа, за което сме много щастливи и благодарни!

Имаме голямо желание и огромна надежда да зарадваме децата от дома за деца, лишени от родителска грижа „Щурче“ в гр. Средец с нова пералня за Коледа. Затова разпространяваме КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ  по всеки възможен начин.

И така дойде време да организираме първото голямо събиране на капачки от събирачите в Пловдив!

бар ИзпитЪВ събота 16 ноември от 14 до 16 часа в Bar&Diner „Изпитъ“  на ул. „Булаир“ 1А до входа на Техническия университет в Пловдив всеки от Пловдив или околността, който е събрал пластмасови капачки за кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ ще може да ги предаде на Ива Колева и Зорница Димитрова от фондация ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ. Капачките могат да бъдат оставяни в „ИзпитЪ“ също и от 10 часа сутринта в събота.

Нека направим първото преброяване в събота 16 ноември в Пловдив! Очакваме ви и благодарим за подкрепата!

Ако решите да се включите като събирач или като пункт независимо къде в България, пишете ни на hello@ideainaction.net! За рекламни материали за кампанията можете да използвате  картинката с Капачко. :)

Related Posts

4 коментари

 1. Милена Запрянова  - ноември 21, 2013 - 09:20

  Привет, моля да ме информирате има ли краен срок за съберане на капачки и къде да ги предаваме като има събрано известно количество от тях?
  Милена – Пловдив

  • Iva Koleva  - ноември 22, 2013 - 13:09

   Милена, благодарим ти, че искаш да се включиш в отбора на събирачите! В Пловдив можеш да оставяш капачки в бар ИзпитЪ до входа на Техническия университет на ул. „Булаир“ 1А. Няма срок за събиране, понеже целта е постоянна. Пиши ми на iva@ideainaction.net за допълнителни въпроси. Поздрави, Ива :

 2. Миглена  - май 15, 2018 - 17:01

  Здравейте, аз съм от Димитровград, там събирам капачки, но инициативата за каузата капачки за апаратура за болниците. Миналата година даже е била закупена апаратура за микробиологията в Хасково. Искам да попитам към кого да се обърна за разрастване на тази инициатива, тъй като има много болници с липсващи много важно апаратури? Ще съм ви благодарна ако се свържете с мен на пощата ми, или на личния ми телефон 0884455830. Благодаря Ви!

  Поздрави,
  Меги

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top