Три читалища… за щастие

Три читалища… за щастие

Три читалища… за щастие

Няма коментари за Три читалища… за щастие

След читалищата в село Винатовци и в гр. Мездра, които обявих, че ще получат книги до края на месец януари, идва ред на третото читалище… Нали се казва „Три за щастие“, та и аз така реших – да изпратя на три читалищни библиотеки подаръци за техните читатели.

Утре тръгва пратката с куриерска фирма ЕВРОПЪТ в три посоки, а третото направление е Народно читалище „Светлина“ в село Труд, общ. Марица, обл. Пловдив. Бяха ми писали веднага, след като обявих отново инициативата в групата на Българските читалища – в началото на месец октомври 2012 г. Читалището е светъл лъч в живота на селото. Библиотеката има над 700 читатели и организира чурсове по музика, танци, математика, английски език и др. Ето, че ще могат да използват и чуждоезичната литература и списания! Колко е хубаво, че ще можем да зарадваме малките и големи читатели в село Труд, нали?

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top