За съвременните будители

За съвременните будители

За съвременните будители

Няма коментари за За съвременните будители

В дни като този философстването е излишно, а многото думи само могат да изгубят смисъла на казаното…

Затова само ще честитя празника – Ден на българските будители, на всички съвременни българи, които виждат смисъл в това да поддържат духа си буден, които виждат радостта в очите на децата, посегнали към книгата, които намират сили да възраждат забравеното чувство на съпричастност и стремеж към знание! 

Това е специален ден за всички, чиито сърца са отворени да споделят любовта си към книгите с другите!

Честит празник на всички дарители – настоящи и бъдещи, по инициативата „Новият дом на старите книги“ – будните хора с големи сърца и на куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000, които са моят прекрасен буден партньор!

За всички вас е репортажът на bTV по повод Деня на народните будители! Благодаря!

http://btvnews.bg/video/news/znameto-izdignato-ritualno-na-zdondukov-2-v-denya-na-buditelite.html

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top