10 шантави идеи за спалня

0
8250
10 шантави идеи за спалня

Всеки от нас поне веднъж му се е искало да избяга от нормалното!

Сега ще разгледаме десет шантави спални, за които да помечтаете за малко преди да се хвърлите в страната на сънищата.

спалня под водата
Тази шантава идея за спалня е за почитателите на риби и русалки. Тук „ще спите с риби“ на медения си месец в Конрад Резорт, Малдивите. Този подводен тунел на любовта прилича на подводен свят… но пък за някои може да напомня и „Челюсти“…

спалня под водата

басейн в спланята
Това е стая в Миконос Блу Резорт на о. Миконос, Гърция. Басейна е на пода в спалнята и би бил доста ободряващ сутрин, но не и за сомнамбулите.

спалня вдъхновена от ТРОН
Стая вдъхновена от филма Трон, намираща се в хотел в Швеция. Кой да предположи, че внедряването на технологията в спалнята, човек може да се почувства като в компютърен чип – много син и светещ компютърен чип.

спалня в градината
Тази градинска поляна от Хелзинки е дело на архитекта Вили Хара.  Използвана е като допълнителна спалня в лятната вила на дизайнера Линда Бергрот. Да се надваме, че градината на Линда е на доста уединено място в противен случай има опасност сланята й да бъде използвана не само от гости.

спалня с баня и тоалетна
Лондонският Таун Хал Хотел, предлага на свой ред платформа с легло, баня и тоалента в едно. Доста интересно и вдъхновяващо за пеене.

спалня за парти

Истинските купонджии никога не спят! Телевизор на тавана, балони в ъгъла, тук купонът може да започне по всяко време в буквалния смисъл на думата.

спалня - гнездо
Кой е казал, че  само пилетата могат да спят в гнездо? Това гнездо-легло на Oge Architects е идеалното място за да поспиш и да туитваш от лаптопа ти от едно и също място място.

спалня - гнездо

спалня - гнездо

спалня с
Love Themed Hotel in Tokyo
Това легло от безкраен матрак може да се види в хотелска стая в Токио.

спалня за пирати
Пиратската стая, в която може да се почувстваш истински мореплавател.

спалня за пирати

спалня за пирати

спалня за пирати
Via My Modern Met

спалня за пилоти
Полета до страната на мечтите от favaro JR

LEAVE A REPLY