12-ият тон е вече готварска печка

12-ият тон е вече готварска печка

12-ият тон е вече готварска печка

Няма коментари за 12-ият тон е вече готварска печка

Приятели, имаме си 12-ти тон в КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ!

Твърди се, че лятото бил странен сезон: хората само пътували, всички били в отпуска… Но ние с вас доказахме за пореден път, че лятото е силен сезон не само за туризма в България. Кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ постигна нов успех и не можем да сдържим радостта си за дванадесетия тон предадени за рециклиране пластмасови капачки за зелена благотворителност.

В цялата страна малки и големи, цели семейства, учреждения, университети и министерства участват в събиране на всякакъв вид пластмасови капачки, като по този начин се установява устойчиво възпитание в опазване на околната среда и в отношение към децата в неравностойно положение.

Вие знаете, че кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ е организирана на доброволен принцип. Тук искаме да благодатим и на нашите доброволци, без които не можем! Места, където всеки може да носи своите събрани капачки, има в почти всеки град или село в България. Ние се стараем да разширяваме списъка, който наскоро обявихме съвсем актуален. Освен това постоянно търсим доброволци, които да споделят място в багажника на автомобилите си и да транспортират количества до Пловдив, София и Варна. Това са трите града, където се изкупуват капачките за кампанията за удобство на събирачите.

Дванадесетият уред се превърна в нова готварска печка. Тя вече пристигна в новия си дом – центъра за настаняване от семеен тип в село Бърдарски геран, общ Бяла Слатина. От нея имаше спешна нужда поради настанените 30 деца от 3 до 18 годишна възраст, за които ежедневно се приготвя топла храна. След проведени разговори с госпожа Георгиева – управител на социалната услуга, решихме, че това е най-подходящото дарение за тях и техните нужди към момента.

С разрастване на кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ и обратната връзка, която получават от подкрепящите ги в страната, от фондацията вярват, че ще имат възможност да я обогатят с допълнителни дейности, за които търсят подходящо финансиране и се надяват на подкрепа от спонсори.

Всеки, който желае да стане част от каузата на кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ, може да направи това, като се свърже с организаторите от фондация „Идея в действие“ на info@ideainaction.net.

Благодарим ви, че сте част от нашия сърцат екип! Продължаваме напред към нови тонове и нови усмивки по детските лица!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top