15 яки и забавни цедки за чай

1
6276
15 яки и забавни цедки за чай

Може би защото идва вече времето на чая или защото за някои хора той се е превърнал вече в целогодишно питие днес ще ви представим 15 яки и забавни торбички за чай. В действителност попарването на чай е популярно от началото на 19 век. По времето на кралица Виктория, всяко уважаващо себе си домакинство е имало цедка за попарване на чай. Въпреки това, някои хора твърдят, че когато използват цедка за попарване  чая на се движи свободно и цедката пречи на аромата между листата . За това цедката трябвало да се пълни на половина, за да остава пространство между чаените листа да набъбнат. Често срещани форми чаени цедки са сферични, конусовидни и цилиндрични, но нас не ни интересуват обикновените неща. Ето защо представяме тези 15 яки и забавни цедки за чай! Коя ти харесва най-много?

1. Г-н чаена цедка

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай „Г-н Чай е идеален спътник по времето за чай. Напълвате само малките му силиконови панталони и го накисвате в чашата си, оставяте го там за минути и той ще свърши цялата работа, за да се насладите на вашият перфектен чай „(Дизайнер:  Fred & Friends )

2. Чаената цедка робот

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай “Използвайте този стоманен робот-цедка за чай, за да подготвите любимият си чай. Неговите ръце са идеални за вашата чаена чаша. ” (купи)

3. Пате цедка за чай

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай „Добавете и веселие в чаената си чаша с тази патешка цедка за чай. Напълнете цедката от неръждаема стомана на око с насипен чай и нека патенцето поплува в топлата вода, докато се постигне желания ефект. „( купи )

4. Листо в саксия цедка за чай

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай “С дизайн вдъхновен от цвете в саксия, тази уникална цедка-лист е стилен избор за вашият домашен чай. Със своят кафяв капак и зелено пластмасово листо прилича сякаш всеки момент ще разцъфти пред очите ни.” (купи)

5. Плуваща водна лилия за цедка за чай

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай „Водната лилия спокойно плува на повърхността, докато мрежа от неръждаема стоманена цедка по-долу пуска своя чай. Плаващата водна лилия чаена цедка работи чудесно с всички видове насипен чай и билки. Почистването й е като детска игра, а изработката й е добра и стабилна, за да носи години радост „( купи )

6. Близалка-цедка за чай

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай “Може да имате чаша прекрасен чай по празниците с тази цедка под формата на близалка. Тези червени и бели линии обгръщат цедката  и я превръщат в любимата цедка за перфектен чай.” (купи)

7. Водолаз четка за чай

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай „Ела да проучиш по-големият подводен свят на чая с цедката водолаз. Той е подходящ за съдомиялна машина, хранително-безопасно, и „въздушен резервоар“ от неръждаема стомана служи за противотежест, така че можете да го потопите до дълбочината от чашата“( купи )

8. Йети цедка за чай

15 яки и забавни цедки за чай „Йети цедката за чай е за всички нужди от топла напитка. Йети се разполага в центъра. Просто го пълните с чай и го поставяте на ръба на чашата. Изработен от хранително-безопасен силикон, без петна „(Дизайнер:  Kristin Noell )

9. Жълтата подводница цедка за чай

15 яки и забавни цедки за чай „Тази жълта подводница трябва да бъде запълнена с насипен чай или билки, които не са“ Бийтълс “ (или бръмбари, поне не за целта). Само да напълните вашата чаша или чайник с вряща вода,  потапяте жълтата подводницата цедка и водата се оцветява наистина ефектно, когато я наблюдаваме през стъклена чаша или чайник. „( купи )

10. Одри цедка за чай

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай “След дълго и горещо накисване на чаени листа, цветът взема своето вреем за своят капков улов. Тази цедка за чай е празник за всички сетива.” (купи)

11. Чай Титаник

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай “Чай.Таник™ – държач на торбички за чай.” (купи)

12. Камелия – лист цедка за чай

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай „Листата и пъпките на растението Камелия са широко използвани за производството на чай, бял чай, зелен чай, и черен чай, всеки с различна степен на окисление.Чай Камелия с плаващо листо цедка, имитира най-пресният листа чай. Топлоустойчивото силикон тяло на цедката има две отделения за чаени листа. „( купи )

13. Чайник цедка за чай

15 яки и забавни цедки за чай “Цедката за чай тип чайник е наистина очарователна. Тя е един модерен начин за един класически чай!” (купи)

14. Цедка перка на акула

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай „Плаващата цедка перка на акула, изглежда като опасно модератерство през опасните води на чая, че и едновременно освобождава сияние от потопения чай, който в случая изглежда като следа останала от жертвата на акулата“ (Дизайн: Pablo Matteoda)

15. Мелодична цедка за чай

15 яки и забавни цедки за чай 15 яки и забавни цедки за чай “За любителите на птички, на чай и феновете на добрия дизайн. Тази мелодична цедка за чай е част от модерен стоманен комплект подходящ за всяка изтънчена кухня.“ (купи)

1 коментар

LEAVE A REPLY