35 интересни пътечки за страхотно чувство в градината

0
17989
35 супер идейни пътеки за градина

Лятото създава едно такова странно понякога усещане, че животът може да премине само на открити пространства. Независимо дали живееш в града или извън него, винаги е възможно да се намери местенце, където да седнеш на прохлада, да се насладиш на приятна компания и да усещаш безвремието. Е, тези места се наричат градини!

Заглеждали ли сте се в градините и техните страхотни пътечки, фонтани и изкуствени езера, които определено дават усещане за спокойствие и хлад в летните жеги? Обикновено пътечките в градините са, практически погледнато, начин да се предвижиш от една точна до друга. Но път могат да служат и на друга – не до там практична цел – могат да бъдат истинско украшение. Ще ви представя 35 различни начини на организация на пространството в една градина, за да може пътеката да бъде нещо повече от път и връзка. Ако и вие самите имате намерение да си направите подобно красиво нещо в градината, първият и най-важен съвет е да  забравите всички правила и да оставите креаривността да ви води. Имате изключително голям избор – от обработени камъни, през дребни камъчета, та чак до всеки на вид неподходящ материал, за да създадете вашето местенце. В снимките по-долу ще намерите, надявам се, много вдъхновение: ако харесвате мозайката или комбинациите с трева, то ще видите и нещо по вашия вкус, за да започнете. Помнете, че дизайнът на пътеките може да бъде допълван от различни цветни допълнения – засадени цветя или кашпи, акценти от декоративни елементи или каквото си поискате.

Насладете се на предложенията и дано има нещо за вас, ако наистина сте решили да промените нещо в градината си! Ако пък си нямате градина, то тогава дано снимките са допринесли за малко по-прохладно усещане в горещото лятно време!

35 супер идейни пътеки за градина

LEAVE A REPLY