4 – ти тон пластмасови капачки – рекордно бързо

4 – ти тон пластмасови капачки – рекордно бързо

4 – ти тон пластмасови капачки – рекордно бързо

Няма коментари за 4 – ти тон пластмасови капачки – рекордно бързо

Помните ли, че бяхме в еуфория от събрания и предаден за рециклиране трети тон съвсем скоро? Кога го обявихме ли? Беше на 3-ти септември и още ни държи емоцията, колко бързо може да стане всичко, когато сме много. Не само с нас е така, нали? И наистина от началото на месеца до сега – за тези около 20 дни ние се разрастнахме още повече. В отбора си приветствахме нови ентусиазирани събирачи, добавихме нови над 8 пункта в различни и нови населени места в България. Излязохме и извън границите на страната, като вече си имаме пункт за пластмасови капачки и в Лондон. А това само по себе си е огромен успех!

И ето ни пак с нещо, което искаме да споделим на всеослушание, защото заслужава специално внимание! Кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ вече има своя 4-ти събран и предаден за рециклиране тон пластмасови капачки! Събрахме го с невероятната подкрепа от всички събирачи в цялата страна… за точно 20 дни! И това ако не заслужава аплодисменти за всички, е, здраве му кажи! БЛАГОДАРИМ ВИ! Със сърцата си благодарим на всеки един за подкрепата, за това, че разпоространявате и „заразявате“, когото можете около себе си. Благодарим и на куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000, че прави логистиката и транспорта възможни за нас! Каузата си заслужава наистина! Пластмасовите капачки не са просто отпадък. Това доказваме всеки ден и ще продължаваме, защото природата и децата на България, които живеят в институциите имат право да живеят добре.

Пожелаваме си, всеки месец от тази нова година за Капачко да предаваме по един тон и да радваме заедно по един детски дом в България!

Очаквайте да разберете кой ще стане получателят на следващия електрически уред, който ще закупим със средствата, получени от 4-тия предаден за рециклиране тон пластмасови капачки по кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ!

Ако и Вие искате да станете част от този постоянно разширяващ се отбор на събирачи и пунктове на заразното добро, пишете ни на hello@ideainaction.net!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top