5 причини жена да пожелае да се раздели с човека до себе си

0
1960
Ето няколко причини, които могат да накарат една жена да се раздели с любимия.

Добрите умения за комуникация с партньора са ключов фактор за една здрава и щастлива връзка. Понякога обаче трудностите, вместо да сплотяват двойката, довеждат до раздяла. Ето няколко причини, които могат да накарат една жена да се раздели с любимия.

 

Губи се емоционалната връзка с партньора

Една от причините жените да пожелаят да сложат край на отношенията с човека до себе си е това, че вече не разговарят и не се чувстват емоционално обвързани с него. В такива случаи жените са много по-уязвими и склонни да потърсят разбирането и емоционалната подкрепа, от които имат нужда, извън настоящата си връзка.

 

Жената има усещането, че я приемат за даденост

За да просъществува една връзка, е необходимо и двете страни да полагат усилия в еднаква степен. Ако жената има чувството, че я приемат за даденост и не я оценяват, че тя е тази, която крепи цялата връзка и постоянно се стреми да открива нови начини, за да я поддържа, без човекът отсреща да полага същите усилия, това може да стане причина за раздяла.

 

Надраства партньора си

Съвсем естествено е партньорите да се развиват и променят с течение на времето. Но ако израстването не е съпоставимо, това може да породи сериозни проблеми. Когато жената усети, че е станала много по-зряла и отговорна от мъжа до себе си, по всяка вероятност в един момент ще се измори да се примирява с положението и ще потърси промяна.

 

Раздялата като естествен изход

Ако връзката е разтърсвана от трайни проблеми, които двойката така и не успява да разреши, раздялата се превръща в естествено избор и изход от задънената ситуация. В подобни случаи дамите често предпочитат да сложат край на отношенията с партньора пред възможността да прекарат още ден, седмица или месец във връзка, която буксува.

LEAVE A REPLY