99 уникални снимки с принудена перспектива Фотография

0
5654

Тъй наречената Forced техника използва оптична илюзия, за да направи един обект да изглежда по-далечен, по-близък, по-голям или по-малък отколкото е в действителност. Тя се използва предимно в областта на фотография, кино и архитектура. Манипулира човешкото визуално възприятие чрез използването на мащабирани обекти и съответствието между тях и гледната точка на зрителя или камера.

Има много начини за такава фотография. Представяме ви една зашеметяваща колекция на принудителния перспектива Фотография и снимки, взети от различни художници (всички снимки са свързани със страниците на автора). Може да искате да проучат по-задълбочено работата на фотографите по-долу.

Когато става въпрос за вдъхновение, няма ограничение върху ресурсите . Фотографията е един от основните източници на вдъхновение. Тук говорим за фотография на специфична форма с име като „принудена перспектива Фотография“ (Forced Perspective Photography), от резултатите на която често оставаме изумени. Ако знаете как да снимате, можете да да създавате креативни или абстрактни снимки или просто по-артистични . Нямате нужда от някакви специални умения, за такива снимки . Всичко зависи от околната среда и момента.

Фотографията може да служи като добър източник на вдъхновение. Вдъхновете се и вие…

ideainaction.net - 99 уникални снимки в перспектива

ideainaction.net - 99 уникални снимки в перспектива

\

източник: www.instantshift.com

LEAVE A REPLY