Харвард пуска БЕЗПЛАТЕН курс по фотография в 12 модули

0
11066

Искате да учите фотография в Харвард? (Да, за същия оня Харвард говорим!) Сега е момента да се възползвате, даже няма нужда да сте им студент. Най-старият и престижен университет в САЩ предлага безплатно 12 модулно видео онлайн курс по фотография.

Курсът за дигитална фотография се предлага с възможност и за безплатен сертификат

от ALISON още от 2013 като част от Обучителната инициатива на Харвард.

12-те модула на курса биха отнели около 10-15 часа и биха ви научили основните неща за дигиталната фотография, как да четете хистограми, как да използвате светлината, видовете обективи и как да композирате снимките си. Обучението е изцяло на английски, а ето и сприйншот на модулите и темите:

Харвард пуска БЕЗПЛАТЕН курс по фотография в 12 модули

Ако минете всички модули и резултата ви е поне 80% за всеки изпит ще може да получите официална ALISON диплома, сертификат в PDF. За разлика от курса, ако искате документа да бъде официално признат ще трябва да платите.

До момента над 400,000 студенти са минали този курс като са го оценили между 4 и 5 над 2,400+ от тях.

Ако сега започвате да се занимавате с фотография или винаги сте искали, но сте го оставяли за друг момент до сега просто трябва да отидете в страницата на ALISON и да регистрирате създавайки си безплатен акаунт и да стартирате с „Start This Course.“

Ако искате да разгледате и друг безплатен курс по фотография ето и един 11 седмичен от преподавател в Станфорд.

LEAVE A REPLY