Черно-белите снимки на Брад Пит с Анджелина Джоли

0
5464
Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли бяла

Малко от вас сигурно знаят, че актьорът Брад Пит освен как да се държи пред камерата знае и какво да прави зад нея. В случая говорим за старата школа фотоапарати. Списание W magazine публикуват през ноември 2008 снимки правени от Пит на красивата му съпруга Анджелина Джоли, а скоро след това се появяват и в Reddit. Lomography.com казват, че по това време криейтив директорът им Денис Фрийдман е търсил нов и свеж фото поглед върху най-сниманата жена. Истината е, че отговорът не и имало и как да дойде по-близо от домът, домът на Джоли. „Бях изненадан от това, че Брад прие предизвикателството“ спомня си Фрийдман за ентусиазма му.

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли корица списание

Седмица по-късно вече има снимки на Брад Пит – лични снимки от живота му с Жоли в къщата им във Франция. Даже Брад има специална поръчка за проекта – иска да снимка с лента Kodak Tech Pan film . Фоторедактора на списанието Надя Велман успява да купи 40 ролки от eBay.

Фрийдман си спомня за тези филмови ролки:

За любител, Пит определено знаеше какво иска. Твърдо беше решил да снима Джоли с Kodak Tech Pan film, който не беше произвеждан от поне четири години. Фоторедакторът ни Надя Велман успя да намери 40 ролки сърфирайки в eBay, които с куриер доставихме на Пит във Франция, където щяха да се покриват до средата на юни. Седмица по-късно Пит се обади да каже, че има нужда от още филми. Велман провери първия си източник, но там всичко беше вече изчерпано. Най-накрая успя да намери 30 ролки от някакъв тип в Израел. След няколко часа намери човек в Тел Авив, който да пренесе филмите във Франция качвайки се на самолет, още същия ден.

Снимките говорят сами за себе си. Драматизмът в черно-бялата фотография и красотата на една от най-красивите жени може да роди подобно творчество. Ако красотата на Джоли не изненадва никого, то трябва да признаем, че не можем да кажем същото за Брад Пит. Подходът му към черно-бялата фотография му се отдава и определено имаме интерес да видим погледът му и по други теми.

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли смеещи се

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли залез

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли забавна

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли коса

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли спяща

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли лице

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли секси

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли абстрактна

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли близък план

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли портрет

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли яде

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли смшна физиономия

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли бяла

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли татуировки

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли деца

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли усни

Черно белите снимки на Брат Пит с Анджелина Джоли

LEAVE A REPLY