Да прекараш нощта в самолет? Защо не?

0
3729
квартира самолет

airbnb-KLM-plane-apartment-designboom-01

Колко от вас са чували за Аirbnb ? Това е нещо като социална мрежа за квартири от цял свят.  Съществуват от 2008, основани в Сан Франциско, а днес покриват повече от 35,000 града в над 190 страни. Идеята е, че ако имаш примерно една свободна стая, можеш да я даваш под наем за вечер-две или повече на airbinb потребител, по време на престоя му в града и той ти плаща за това. Този вид споделяне става все по-популярно и набира скорост в последните години. Но не за airbnb ще говорим днес, а за едно споделено място там – нощувка в самолет на KLM.

Предоставяйки над 800 000 оферти от всякакъв вид и къде ли не, кампанията airbnb успя да ни впечатли отново с възможност за нощувка в едно неочаквано и нестандартно място. Не знам колко от вас знаят, но преди време имаше възможност през системата им  да се отседне във френски исторически замък, а сега определено вдигнаха летвата с възможност за три нощувки (за 2-4 човека) в самолет на KLM авиолинии.

Това не е просто нощувка в самолет, става дума за McDonnell Douglas MD-11, който направи своя последен полет тази есен, след 80 годишно сътрудничество между KLM и McDonnell Douglas. За да отбележи напускането, холандската KLM си партнира с airbnb и интериорното студио базирано в Амстердам – TANK и трансформират MD-11 в пространство, където да се чувстваш като у дома.

Тази възможност да прекараш нощ в самолет с ранга на MD-11 коства малко усилия. Единственото което KLM искат е да споделиш на airbnb „ЗАЩО“ точно ти трябва да прекараш нощувка в самолета и разбира се да можеш да пренощуваш на 28, 29 или 30-ти ноември. Не е толкова трудно сякаш? А вие какво мислите по въпроса?

С възможността за ‘night at… a KLM plane‘, airbnb отново си върна репутацията на място, което ти носи алтернативни и нестандартни начин да преоткриваш света около себе си. Далеч от вкъщи, сякаш успяват да те накарат да се чувстваш, че принадлежиш на всяко едно място…

LEAVE A REPLY