Да украсим дома за Коледа

0
3818
Ако сте отложили украсяването за последния момент, не се притеснявайте – все още не е късно да внесете празнично настроение в дома. Малко планиране и няколко свободни часа са всичко, от което имате нужда. Кой цвят е на мода в коледната украса тази година Обикновено в празничната украса преобладават цветове като зелено, бяло и кафяво, които служат за фон, а с червено или златисто се поставя акцент. Тази зима обаче на преден план излиза лилавото във всичките му нюанси. Цветът може да се използва както като основен, така и като второстепенен. Едно обаче е сигурно – с негова помощ ще създадете изцяло нова празнична визия на дома. И все пак, какъвто и основен цвят да изберете, имайте предвид, че 2 – 3 нюанса са напълно достатъчни, за да постигнете многобройни ефектни комбинации. Неповторима елха Някогашната практика коледното дърво да се украсява с неща за хапване отново е актуална. Можете да използвате сушени плодове, увити в алуминиево фолио ядки, гирлянди от пуканки или бонбони в разноцветни опаковки. Тази тенденция дава възможност за безброй импровизации, така че дайте воля на въображението. Светлина Наред с лампичките, които поставяме на елхата, можем да придадем празничен вид на обикновените лампи, като добавим някоя и друга панделка. Не забравяйте свещите с аромат на канела, поставени в коледни свещници. Преобразете масата за хранене Трапезата може да придобие празничен вид със съвсем малко усилия от ваша страна. За целта добавите салфетки в ярък цвят, елегантна коледна покривка, купа с шишарки и топки за елка или пък няколко елови клончета. Едно местенце, което обикновено забравяме Когато украсяваме дома за Коледа, рядко се сещаме за перваза на прозореца. Той също може да придобие празничен вид с помощта на няколко коледни играчки или гирлянд. В добавка към тях поставете лампички на прозореца. Пуснете си коледна музика, пригответе си топла напитка и превърнете украсяването на дома в прекрасно изживяване!

Ако сте отложили украсяването за последния момент, не се притеснявайте – все още не е късно да внесете празнично настроение в дома за Коледа. Малко планиране и няколко свободни часа са всичко, от което имате нужда.

Кой цвят е на мода в коледната украса тази година

Обикновено в празничната украса преобладават цветове като зелено, бяло и кафяво, които служат за фон, а с червено или златисто се поставя акцент. Тази зима обаче на преден план излиза лилавото във всичките му нюанси. Цветът може да се използва както като основен, така и като второстепенен. Едно обаче е сигурно – с негова помощ ще създадете изцяло нова празнична визия на дома. И все пак, какъвто и основен цвят да изберете, имайте предвид, че 2 – 3 нюанса са напълно достатъчни, за да постигнете многобройни ефектни комбинации.

Неповторима елха

Някогашната практика коледното дърво да се украсява с неща за хапване отново е актуална. Можете да използвате сушени плодове, увити в алуминиево фолио ядки, гирлянди от пуканки или бонбони в разноцветни опаковки. Тази тенденция дава възможност за безброй импровизации, така че дайте воля на въображението.

Светлина

Наред с лампичките, които поставяме на елхата, можем да придадем празничен вид на обикновените лампи, като добавим някоя и друга панделка. Не забравяйте свещите с аромат на канела, поставени в коледни свещници.

Преобразете масата за хранене

Трапезата може да придобие празничен вид със съвсем малко усилия от ваша страна. За целта добавите салфетки в ярък цвят, елегантна коледна покривка, купа с шишарки и топки за елха или пък няколко елови клончета.

Едно местенце, което обикновено забравяме

Когато украсяваме дома за Коледа, рядко се сещаме за перваза на прозореца. Той също може да придобие празничен вид с помощта на няколко коледни играчки или гирлянда. В добавка към тях поставете лампички на прозореца.

Пуснете си коледна музика, пригответе си топла напитка и превърнете украсяването на дома в прекрасно изживяване!

LEAVE A REPLY