Добрите новини за децата

Добрите новини за децата

Добрите новини за децата

Няма коментари за Добрите новини за децата

Празникът на буквите наближава! Навлизам в последните две седмици до края на инициативата „От сърце – до сърце“ – За буквите и реших да направя междинно преброяване на събраните дарения за дечицата от дома в село Видраре.

Не мога да сдържа радостта си! Особено при мисълта, че още има време и има още дарители, които ще се включат. Вижте какво събрах до сега…

Днес преброих всичко, което съм събрала до момента от различни хора, както от младежите на проведения в събота благотворителен футболен турнир в полза на инициативата, а така също и от други отделни дарители – мои колеги, приятели, познати и дори непознати, които се свързваха с мен по елекронна поща или чрез facebook. Като видях купчината и след това пълния кашон с различни хубави неща – ученически пособия за децата и юношите от дома в село Видраре, изпитах спонтанно желание да споделя радостта си с всички, които следят събитята около осъществяването на идеята.

До сега са събрани: тебешири, острилки, водни боички и четки за рисуване, дъски с пластелин, линийки, обикновени и цветни моливи, пастели, фулмастери, скицници, тетрадки с малък формат, книжки за оцветяване, книжки и игри.

Най-много са тетрадките, а още има нужда от:

  • тетрадки с голям формат с твърди и меки корици
  • химикали – обикновени и цветни 
  • гумички
  • детски пластмасови ножички за хартия
  • блокчета за апликитане
  • цветни картони
  • дискове с песнички.

Още има време за всички, които желаят да се включат! Благодаря на дарителите от сърце и чакам писмата на желаещите на ivakolevabg@gmail.com!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top