Доброто може да бъде заразно – новините на bTV

Доброто може да бъде заразно  – новините на bTV

Доброто може да бъде заразно – новините на bTV

Няма коментари за Доброто може да бъде заразно – новините на bTV

Колко малко ни трябва понякога! Да, понякога и една усмивка!

И ето така с усмивка искам да споделя за нещо положително, което изпълни сърцето ми с радост – репортажът на bTV за инициативите от поредицата „Идея в действие“ днес, 27. май.

Не дочака и края на новинарската емисия и ефектът беше вече налице – различни хора с обаждания и елекронни писма, коменари и предложения за включване в разнообразните инициативи, които организирам.

Оказва се за пореден път, че телевизията е мощно средство за индиректна комуникация. Радвам се на хората, които веднага реагираха на репортажа на Марина Евгениева. Нямам търпение да науча и за още потенциални дарители, запалени от идеята, че доброто може да бъде заразно и заедно да зарадваме повече читалища, домове за деца, домове за стари хора и още много други хора в неравностойно положение в страната ни, а и не само!

Можете да видите пълния репортаж, излъчен в централната емисия НОВИНИ от 19 часа по bTV днес тук.

Репортаж за Идея в действие по bTV

Можете да се свързвате с мен на ivakolevabg@gmail.com

Благодаря предварително на всеки за приноса му към действието на една или друга идея от поредицата! И да, доброто е заразно!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top