Футболен турнир в подкрепа на децата от Видраре

Футболен турнир в подкрепа на децата от Видраре

Футболен турнир в подкрепа на децата от Видраре

Няма коментари за Футболен турнир в подкрепа на децата от Видраре

На 5-ти май, събота за някои не беше просто един почивен ден! За една група младежи не беше и само поредната съботна среща за футбол… Всички бяхме обединени около идеята да се помогне на децата и юношите от дома в село Видраре, на които е посветена инициативата „От сърце  – до сърце“ – За буквите! 
За хубавите неща трябва да се говори! Винаги съм била на това мнение и именно поради тази причина искам да разкажа накратко за събитието вчера. Младежите от МО – БСП, р-н „Изгрев“ организираха благотворителен футболен турнир в подкрепа на инициативата ми от поредицата ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ – „От сърце – до сърце“ – За буквите в полза на децата от дом „Св. Пантелеймон“ в с. Видраре.

Четири отбори играха и се раздадоха на терена на игрището, а след това съвсем спортсменски си стиснаха ръцете и се радваха за това, че са могли да допринесат за доброто на децата. На място много от участниците и гостите донесоха книжки, тетрадки, моливи и други пособия, а други събраха пари, с които да се закупят допълнителни ученически пособия, които да ми предадат, за да отидат при децата под тази форма за празника на буквите.

За мен беше удоволствие да се запозная с много усмихнати и положителни млади хора, които откликнаха, запалени от една идея. Усещах подкрепата и благодаря! Вижте повече снимки от турнира тук.

И да, за добрите неща трябва да се говори! Това, според мен, кара и други добри неща да се случват…

Има още време за дарения и всеки, който пожелае, може да се включи! Пишете ми тук или на ivakolevabg@gmail.com

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top