Уникални висящи палатки за любители на къмпинг пътуване

0
5786
супер яка висяща палатка

Tentsile tent

Винаги са ми харесвали къмпинг пътуванията, но никога не е оставало време да го направя и когато казвам къмпинг пътуване, не означава, 10 дни в онези къмпинги с много семейства с деца, кучета и подобни. Става дума за къмпинг пътуване в дивата природа. Аз също като много хора си представям да ме изяде вълк, мечка, зомби, или еднорог, но сега с тази уникална висяща палатка – Tentsile, сякаш нещата стават малко по-сигурни.

Tentsile  палатка е създаден от екип британски дизайнери и е комбинация от палатка и хамак. Палатката се завързва към дървета и се получава един прекрасен висяща подслон далеч от споменатите по-горе животни. Единственото сякаш стряскащо нещо е ако се събудя в средата на нощта, за да отида до тоалетната и забравя, че вися във въздуха… Е, крайният резултат няма да е хич красив.

супер яка висяща палатка

Tentsile палатка е издържа горене на огън, UV и е от устойчив на вода плат полиестер и разполага със сгъваема рамка. Палатката се държи във въздуха с три продълговати секции на покрива, които са дървета. Палатките са с въжена стълба за лесен достъп до жилищното пространство. Палатките са в три размера с място за 5, 8, и 12 обитателите.

А висящи палатки вече се предлагат и в България от InCamp.

супер яка висяща палатка

супер яка висяща палатка

супер яка висяща палатка

супер яка висяща палатка

LEAVE A REPLY